Malé pražské derby na O2 TV Sport. Uhájí klokani domácí tvrz proti Spartě?

Miroslav Koubek, nový trenér Bohemians 1905, musel před startem ligy řešit post brankářské jedničky. Nyní ji našel ve Slovákovi Budínském, který se zaskvěl minulý týden proti Plzni. Domácí budou chtít napravit první domácí debakl 0:3 s Hradcem Králové a navázat na zmiňovaný zápas na půdě mistra, který skončil překvapivou remízou.

Tým pražské Sparty bude znovu v roli favorita. Po špatném výkonu v Teplicích, kdy letenský tým ani jednou nevystřelil do prostoru mezi tři tyče, bude chtít tuto blamáž odčinit jedině výhrou.

Pokud počítáme i předkolo Ligy mistrů, tak si Sparta po teplické remíze připsala už třetí ztrátu ve čtyřech úvodních zápasech v sezoně. Před týdnem si odbyli ligovou premiéru v rudém dresu KoubekHolzerem. Oba byli přínosem a je tak možné, že se objeví v základní sestavě.

Bude klíčovým mužem David Lafata? Jeho bilance proti klokanům je totiž skvělá:

V sestavě Sparty se naopak rozhodně neobjeví Fatai, který přestupuje do ruské Ufy!

Utkání, které má výkop ve 20.00, by mělo být vyprodáno a hráči se tak můžou těšit na parádní atmosféru, která v Ďolíčku vždy panuje.

Předzápasové studio startuje na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal už v 19.30.

Chat fanoušků

V multidimenzi bude k dispozici i populární live chat fanoušků, kdy se každý může zapojit do diskuse přímo v živém přenosu. Stačí zadat hashtag ve tvaru #O2sportLIVE na twitterových nebo facebookových stránkách kanálu O2 TV Sport.

Foto: Facebook AC Sparta Praha  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru