Rozplácl se jako žába! Lidé se náramně baví na účet filipínských skokanů do vody

Následující video baví (škodolibé) fanoušky na sociálních sítích. Takhle to dopadne, když se dvěma závodníkům z Filipín úmysl nezdaří a za své pokusy nedostanou ani bod:

Místo očekávaného parádního dopadu se na Asijských hrách ozvalo obří šplouchnutí a první závodník, který se rozplácl jako žába, vylézal z bazénu s bolavými zády. O chvíli později však jeho reprezentační kolega opakoval tu stejnou chybu! Mladí skokani si ale z nevydařených pokusů nic moc nedělali a místo smutku si po závodě vesele plácli a od srdce se tomu všemu zasmáli.

Vychutnejte si video ještě jednou, tentokrát s perfektním komentářem!

You wanna turn your sound on for this one ?

Credit: Ozzy Man Reviews

Zveřejnil(a) Viral Thread dne 9. srpen 2016

Na sociální sítí potom závodníci uvedli, že nejsou tak špatní, jak si teď všichni myslí.

„Proč sdílet neúspěšné pokusy, když můžete sdílet ty, které jsme zvládli?“ uvedl skokan a ukázal video, které dokazuje, že tihle sportovci nejsou rozhodně žádné nuly!

Yey! I'm so proud of us pakner John Fabriga, we really did our best despite of we just practiced this synchro dives for just 4 days, even though we failed to win, but atleast we did overcame what we once knew was out limit, and that makes us a champion <3 Thanks coach Brian Palattao for your endless support and immeasurable love to us from the preparation until the end of this competition, and special thanks to the people who's doing their best to make this experience possible, I owe you all of this 🙂
#SG2015 #SEA #Games #Singapore #Diving #Pilipinas

Zveřejnil(a) JD Pahoyo dne 9. červen 2015

Foto: reprovideo  (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru