Slavia vs. Zlín na O2 TV Sport. Navážou sešívaní na úspěchy z Evropy?

[blog_program_info id=“8482047″]

Na nerozehranost si ale sešívaní stěžovat nemohou – Slavia už přešla přes 2 předkola Evropské ligy a dělí ji jen krok od vysněného postupu do základních skupin!

S formou už je to ale u Pražanů horší – především s outsiderem Levadií Tallinn ve 2. předkole to byl postup velmi krkolomný, ve 3. předkole s portugalským Rio Ave pak Slavia uhrála dvě remízy.

První zápas 4. předkola proti Anderlechtu Slavii čeká až 18. srpna, lze tak předpokládat, že doma se Zlínem nastoupí v té nejsilnější sestavě. Chybět tak nebude ani třicetimiliónová posila z Trenčínu Gino van Kessel.

gino van kessel

Zlín v minulém kole porazil Příbram 2:0 a připomenul tak úspěchy z loňského podzimu. Tehdy byl  moravský celek vedený koučem Bohumilem Páníkem největším překvapením a sbíral výhru za výhrou. Kvůli mizernému jaru se ale nakonec Zlín strachoval o záchranu.

Navážou Moravané na svou loňskou podzimní formu a zaskočí rozjíždějící se Slavii?

[blog_program_info id=“8482047″]

Chat fanoušků

V multidimenzi bude k dispozici i populární live chat fanoušků, kdy se každý může zapojit do diskuse přímo v živém přenosu. Stačí zadat hashtag ve tvaru #O2sportLIVE na twitterových nebo facebookových stránkách kanálu O2 TV Sport.

Foto: Facebook SK Slavia Praha (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru