Deset českých krásek na olympijských hrách v Riu! Která je vaší favoritkou? Hlasujte!

Simona Baumrtová

V Riu si čtyřiadvacetiletá kráska z bazénu žádné konkrétní cíle nedává. „Chci podat co nejlepší výkon,“ říká skromně. Před 4 lety v Londýně při své první olympijské účasti doplavala desátá. Vylepší nyní své maximum?

simona baumrtová Fb

Anežka Drahotová

Jednadvacetiletá rodačka z Rumburku se na olympijských hrách představí vůbec poprvé. V Riu bude bojovat o medaili v disciplíně 20 km chůze. Vyrovná nebo dokonce překoná loňskou osmou příčku z MS v Pekingu?

anežka drahotová FB

Kristýna Fleissnerová

Pro třiadvacetiletou Fleissnerovou to bude pod pěti kruhy také debut. Ve dvojskifu s Lenkou Antošovou získaly letos na ME bronz. Překvapí i v Brazílii?

Kristýna Fleissnerová

Barbora Hermannová

V týmu českých plážových volejbalistek „nahradí“ Kristýnu Kolocovou. Pro Hermannovou to bude ale těžká pozice, Sluková s Kolocovou totiž před 4 lety dosáhly na vynikající pátou příčku, kterou nebude lehké zopakovat.

barbora hermannová fb

Petra Kvitová

Dvojnásobnou wimbledonskou vítězku netřeba představovat – na poslední olympiádě prošla až do čtvrtfinále. V Riu bude patřit mezi černé koně celého turnaje.

petra kvitová fb

Denisa Rosolová

Na olympiádu jede už počtvrté, jejím nejlepším výkonem je dosud sedmé místo z Londýna na 400 m překážek. Letos se chystá na stejnou disciplínu. „Chci bojovat o medaili,“ vzkazuje brzy třicetiletá Rosolová.

denisa rosolová FB

Barbora Seemanová

Plavkyně Seemanová je vůbec nejmladší členkou celé české výpravy – letos oslavila teprve 16 let. Talentu má ale přehršel – na trati 200 m volným způsobem už dokonce drží český rekord!

Barbora Seemanová fb

Markéta Sluková

Na olympiádu se se svou novou parťačkou kvalifikovala až na poslední chvíli – šance minimálně na obhajobu 5. místa tu ale jistě je, vždyť na mistrovství Evropy skončily letos stříbrné!

markéta sluková fb

Klára Spilková

Do profesionálního golfu vstupovala v šestnácti letech jako nejmladší hráčka v historii ženské tour, teď jí je 21 let a ve světovém žebříčku jí patří 76. příčka. Golf bude mít na OH premiéru, a tak i Spilkové bude jistě věnováno mnoho pozornosti.

klára spilková fb

Barbora Strýcová

Temperementní tenistka je nejstarší z vybraných sportovkyň – letos v březnu oslavila 30 let. Na olympiádě startovala naposledy před 12 lety v Aténách, v Riu by mohla překvapit – letos je zatím nejúspěšnější českou hráčkou na okruhu WTA!

barbora strycova fb

[blog_poll_start][poll id=“286″][blog_poll_end]

Foto: Facebook  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru