Ups! Messi má nezvyklý problém. V posteli jsi byl jak mrtvola, tvrdí modelka

Argentinská modelka Xoana Gonzalezová tvrdí, že s Lionelem Messim, hvězdou fotbalové Barcelony, prožila v roce 2011 románek na jednu noc. Nyní se rozhodla z „životního příběhu“ vytěžit víc – a přinesla podrobnosti o tom, jak to tehdy probíhalo.

„Na párty za mnou přišli dva bodyguardi s tím, že je tu někdo, kdo by mě chtěl vidět. Byla jsem zvědavá. Když jsem zjistila, že se jedná o můj idol Messiho, zkameněla jsem na místě,“ vyjádřila se argentinská modelka pro peruánskou televizi.

„Nejprve jsem byla naštvaná a říkala si, že je to slaboch, že pro mě musel poslat ochranku. Pak jsem ale viděla, že je opravdu hodně stydlivý a plachý,“ vysvětlila Xoana, jejíž účet i kvůli odvážným fotografiím na Twitteru sleduje před 500 tisíc lidí, proč došlo k jejich setkání poněkud netradičním způsobem.

https://www.instagram.com/p/vSRzLyQmYL/

https://www.instagram.com/p/4wXs4mQmXP/

https://www.instagram.com/p/3WlERWwmfY/

„Bavili jsme se o hudbě, nevzpomínám si, že by mi říkal, že má přítelkyni. Po chvilce jsme se přesunuli do jednoho bytu v Puerto Madero v Buenos Aires.“

Tohle všechno by ještě Messi nejspíš ustál. Horší to bylo, když se modelka pustila do popisu intimních detailů.

„Když člověk běhá po celém hřišti, tak mě napadlo, že se to musí projevit i někde jinde. V jednu chvíli jsem však měla pocit, jako kdybych byla v posteli s mrtvolou,“ nebrala si Gonzalezová servítky.

Co na to Messiho přítelkyně Antonella Roccuzzo, se kterou má dvě děti, zatím není známo. Lea ale nejspíš čeká náročná vysvětlovačka!

Foto: as.com, Instagram (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru