Plzni vystřelil zázračně postup Krmenčík! Sen o Lize mistrů trvá!

Úvod zápasu byl nervózní, především hráči Karabachu často v rozehrávce hloupě chybovali a Plzni tak nabízeli příležitosti ke skórování – ani Viktoria ale neměla klid na kopačkách.

Byl to pak právě český tým, který na hloupou nepozornost po necelé půlhodině hry doplatil. Patrik Hrošovský zahrál přímý kop nepochopitelně do autu, a z následného brejku skóroval domácí Muarem Muarem na postupových 1:0.

Pak byl na hřišti pouze jeden tým, Plzni se nedařilo kvalitně bránící Karabach jakkoli ohrozit, zato ázerbájdžánský mistr hrozil z brejků – několikrát měli jeho hráči na kopačkách branku na 2:0.

Tu největší příležitost zahodili v 71. minutě. Do stoprocentní tutovky se dostal španělský záložník Míchel – odkrytou branku ale z malého vápna netrefil!

A pak, v podstatě zničehonic, udeřila Plzeň!

V 85. minutě se hráči Viktorie dostali do své první gólové šance zápasu a hned ji proměnili – parádní hlavička Michaela Krmenčíka zmrazila celý stadion, který už téměř oslavoval postup.

[fve]https://youtu.be/uNszi26Sox4[/fve]

V závěru ještě hostům zavařil minelou Lukáš Hejda, nakonec ale Plzeň remízu ubránila.

Viktoria tak s maximálním štěstím postupuje do 4. předkola. Na klubové konto přijde minimálně 145 milionů korun. Navíc má Plzeň jisté místo v základní skupině Evropské ligy, kdyby sen o Lize mistrů nevyšel.

Celý sestřih zápasu:

[fve]https://youtu.be/6xHLhMnX2kc[/fve]

Foto: Facebook (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru