PALIČKOVY trenérské postřehy: Sparťané si říkali o střídání? Nechce se mi tomu věřit!

Je dobře, že se v Brně nehrálo

Po letní přestávce nám konečně zase začala liga a bylo se na co dívat. Tedy kromě Brna, kde se utkání Zbrojovky se Slavií nehrálo.

Musím poznamenat, že to bylo dobře. Na zápas jsem se sice hodně těšil. Brno prošlo přes léto, alespoň podle mediálních prohlášení, velkými změnami a mě zajímalo, jak si povede proti ambiciózní Slavii.

Ale hned při prvním pohledu na hřiště bylo jasné, že by o fotbal vůbec nešlo. A to ani nemluvím o nebezpečí zranění pro hráče. Nehrát, to byla tentokrát správná volba.

Přečtěte si také: VIDEO: Královec vodní pólo nepovolil! Duel Slavie v Brně byl odložen!

brno slavia

Težká sezona pro Klokany

Nikdo asi neočekával domácí výprask Bohemians od Hradce Králové. Ale je třeba vidět. Že Klokani hodně oslabili – Mosquera, Acosta a Schick, to byla hodně velká ofenzivní síla, kterou se nepodařilo nahradit. Navíc odešel těsně před ligou i brankář Zlámal. Myslím si, že v Ďolíčku už teď ví, že je čeká těžká sezona.

Sestřihy všech zápasů 1. kola ePojisteni.cz ligy můžete zhlédnout v novém magazínu na O2 Sport!

[blog_program_info id=“8395769″]

schick sampdoria FB

Sparta a Plzeň připomínají Euro

Kdo také moc nenadchl, ale dokázal aspoň zvítězit, to byly Plzeň a Sparta. Musím říct, že při pohledu na jejich zápasy mi vytanulo na mysli naše vystoupení na Euru. Tempo, ve kterém se hraje mezinárodní fotbal a ve kterém hrajeme my tady doma v Česku, to je pořádný rozdíl. Musíme se zlepšit.

Přečtěte si také: VIDEO: Plzeň otočila zápas v Jihlavě. Tři body zařídil luxusním volejem Kopic!

daniel kolar plzen

Také se to projevilo v evropských pohárech. I když ale výsledky nejsou nic moc, pořád věřím, že mohou oba postoupit.

Hlavně Plzeň, která má o dost lepší pozici a venku hraje podle mě ještě o něco líp než doma. Sparta to bude mít v Rumunsku hodně, hodně těžké. Ale také na jaře ukázala, že dokáže porážet venku i dobré týmy.

Přímé přenosy odvet 3. předkola Ligy mistrů můžete sledovat v O2 TV:

[blog_program_info id=“8477509″]

[blog_program_info id=“8496274″]

[blog_program_info id=“8496275″]

Profesionalismus po česku

Co mě ale zarazilo asi nejvíc, to byla informace, že si někteří hráči Sparty v zápase se Slováckem říkali o střídání, pokud zvýší na 3:0. Nejdřív jsem ani nechtěl věřit, že to může být pravda. Pokud to tak opravdu bylo, tak to není dobrá vizitka. Těch hráčů i Sparty.

Přečtěte si také: VIDEO: Nevídané góly na Spartě: Nejdřív Hečův dárek, pak „přihrávka“ od rozhodčího

costa sparta steaua

Je to asi důkaz toho našeho českého myšlení. Že se nedokážeme přirozeně a za každých okolností přinutit pracovat na 100 procent. Naopak hledáme, kde si ulevit a odpočinout. Do profesionálního přístupu to ale má hodně daleko.

Samozřejmě nevidím do šatny, ale asi to signalizuje, že někteří hráči jsou si svými pozicemi v sestavě až příliš jistí. Jinak takovou žádost ve Spartě, kde je na každé místo připravený kvalitní náhradník, nedokážu pochopit.

Foto: Facebook
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru