Módní úlet Cristiana Ronalda?!? Člověče, co jsi to se sebou provedl?

Britský bulvární deník The Sun připravil svým čtenářům opravdovou lahůdku. Eso Realu Madrid Cristiano Ronaldo tráví svůj volný čas u bazénu v Miami. Není ale sám a svůj plážový look vyladil do posledního detailu. Ale je to pěkná extravaganza!

Experti si lámou hlavu. Je to nějaký speciální nátěr na nehty, který má urychlit jeho návrat na trávník? Ale proč je na prstech, když Ronaldo léčí koleno? Nebo jde pouze o módní experiment?

cristiano ronaldo nehty cristiano ronaldo nehty

Pokud ano, je možné, že se černý lak stane i pro muže hitem zbytku léta! Jisté je ovšem je, že čtenáře mnohem více zaujaly prsty portugalské hvězdy, než jeho tajemný doprovod. Kdo je krásná blondýnka, kterou zachytili fotografové po jeho boku?

cristiano ronaldo kočka

Fotbalové fanoušky ale zřejmě víc zajímá, kdy se Ronaldo vrátí na hřiště. Trenér Realu Madrid Zinedine Zidane už potvrdil, že čerstvý mistr Evropy zmešká finále evropského Superpoháru proti Seville (9. srpna, uvidíte na O2 Sport!).

[blog_program_info id=“8496286″]

[blog_program_info id=“8496287″]

Podle Zidana není vyloučeno ani to, že se bez Ronalda obejde i výkop španělské La Ligy proti Realu Sociedad San Sebastián (21. srpna).

Foto: thesun.co.uk (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru