Nováček? Hradecký Pázler rozsvítil ligu úžasným trestňákem! Chramosta dal hattrick

Mladá Boleslav – Slovan Liberec 3:0

[blog_program_info id=“8363700″]

V předkole Evropské ligy se v týdnu zadařilo Slovanu, zato Mladá Boleslav v Makedonii vyhořela. Ve vzájemném souboji v domácí lize tomu ale bylo úplně naopak – svěřenci trenéra Karla Jarolíma uštědřili Severočechům debakl 3:0!

Svůj první ligový hattrick si připsal útočník domácích Jan Chramosta. Poprvé se trefil už 9. minutě, kdy zakončoval z dorážky.

Další dvě branky pak přidal ve druhé půli. Nejprve využil chytré přihrávky Jakuba Rady a zvýšil na 2:0. Po zaváhání kapitána Slovanu a někdejšího spoluhráče Milana Baroše, který hloupě ztratil míč na půli hřiště, zakončil brejk a zkompletoval hattrick.

Podobný výsledek bude Boleslav potřebovat i ve čtvrtek v Evropě – vítězství 3:0 proti makendonskému celku Škendija Tetovo by se náramně hodil.

Bohemians – Hradec Králové 0:3

Nováčkovi z Hradce vyšel návrat do ligy přímo úchvatně – přitom ve vršovickém Ďolíčku to v souboji s Bohemians vypadalo ze všeho nejvíc na bezbrankovou remízu

První gól vstřelil až čtvrt hodiny před koncem střídající Jan Pázler, který se nádherně trefil dalekonosnou střelou z přímého kopu – na hřišti v tu chvíli přitom nebyl ani 5 minut!

O pět minut později zhatil bodové naděje obránce Bohemians Zoran Gajič, který si nešťastně srazil míč do vlastní sítě po centru Tomáše Holeše. Třetí ránu do vazu zasadil Klokanům v poslední minutě Tomáš Malinský.

Výsledky:

Mladá Boleslav – Liberec 3:0 (9., 53. a 60. Chramosta)

Bohemians – Hradec Králové 0:3 (74. Pázler, 79. Gajič vl., 90. Malinský)

Brno – Slavia odloženo – Přečtěte si také: Královec vodní pólo nepovolil! Duel Slavie v Brně byl odložen!

[blog_program_info id=“8380080″]

Foto: Facebook (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru