Úžasné zákroky Oblaka zdeptaly Tottenham! Rozhodl o výhře Atlétika gól z ofsajdu?

Přes 42 tisíc diváků v Melbourne vidělo klasické utkání Atlétika Madrid. Míč držel častěji Tottenham, dá se říct, že byl v zápase lepší. Ale pevná obrana červenobílých finalistů posledního ročníku Ligy mistrů byla k nepřekonání. A když už se to podařilo, stál za ní vždy připravený brankář Jan Oblak.

[blog_program_info id=“8336087″]

Jedinou branku si připsal uruguayský obránce Diego Godin před koncem prvního poločasu, a to ještě vcelku kontroverzní. Podle všeho byl totiž při rozehrání volného přímého kopu v ofsajdu.

[fve] https://youtu.be/Doygg3V4ihE[/fve]

Největší hvězdou utkání byl ale bezesporu brankář Atlétika Jan Oblak, který ve druhém poločase předvedl několik pohledných zákroků. Rozdíl jediné branky se díky jeho kouzlům podařilo udržet. Takhle třeba vychytal Ryana Masona.

[fve]https://youtu.be/AiTKmM7yqSQ[/fve]

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino však ani přes porážku nebyl zklamaný.

„Hráli jsme fantasticky a pro všechny to byla velká zkušenost. Jsem opravdu s naším mladým týmem spokojený. Mužem zápasu byl jejich brankář a to také o něčem svědčí. Navíc jsme hráli s 9 hráči, kteří prošli naší akademií. Skvělé!“ uvedl Pochettino, jemuž stále chyběly největší hvězdy v čele s Dele Allim nebo Harry Kanem.

Foto: reprovideo (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru