Česká pohárová ostuda hned na úvod sezony! Rozhodčí zapomněl na prodloužení!

Tohle čekal asi málokdo, Fotbalová asociace České republiky (FAČR) bude muset hned po předkole MOL Cupu řešit nepříjemný problém.

Rozhodčí Lukáš Škrobák totiž předvedl v duelu mezi 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí a MFK Havířov chybu, jaká se na profesionální úrovni jen tak nevidí. V zápase, který skončil po základní hrací době 0:0, přeskočil prodloužení a oba týmy poslal rovnou kopat pokutové kopy.

V loterii se nakonec radoval Havířov, který od 71. minuty dohrával bez vyloučeného Petra Cigánka a v prodloužení by tak nejspíše byl pod velkým tlakem. Trenér domácího týmu Miroslav Matušovič, bývalý hráč Baníku Ostrava nebo Sparty, tak mohl hlásit splněný cíl a rozjet velkou pozápasovou oslavu.

[fve] https://www.youtube.com/watch?v=F1r_Efs2gWU [/fve]

Pravidlo o prodloužení 2×15 minut je sice nové (platí od letošního ročníku MOL Cupu), to ale celou rozhodcovskou trojici neomlouvá.

Na chybu upozornil na Twitteru znojemský funkcionář Milan Šoba.

V sobotu se už v MOL Cupu odehrály další zápasy předkola a v nich už si rozhodčí tuto novinku v pravidlech pohlídali. Jak v souboji Přeštic s Přední Kopaninou, tak v duelu Aritmy Praha s Kolínem se prodlužovalo… a v prodloužení se rozhodlo.

Foto: reprovideo (rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru