Skvěle! Siniaková vyřadila favorizovanou Italku a zahraje si o finále!

Generali Open v Kitzbühelu

Finále v rakouském Kitzbühelu bude bez domácí účasti. Gruzínec Nikoloz Basilašvili předčil na tamní antuce vcelku jasně Srba Dušana Lajoviče 6:3 a 6:1. Stal se tak prvním hráčem ze své země v historii, který postoupil do finále turnaje ATP.

Utká se v něm s Italem Paolem Lorenzim, jenž si ve zkrácených hrách 7:6 a 7:6 poradil s domácím Geraldem Melzerem. Zejména druhý tiebreak byl doslova maratonský – skončil poměrem 15:13.

[blog_program_info id=“8253648″]

Konzum Croatia Open v Umagu

Do semifinále v Umagu prošel Slovák Andrej Martin. Po výhře nad Portugalcem Sousou ho čeká v boji o finále Argentinec Carlos Berlocq.

Druhou dvojici tvoří Gastao Elias z Portugalska a Fabio Fognini z Itálie, kterému se povedlo točit duel s Bosňanem Džumhurem.

[blog_program_info id=“8253651″]

Program vysílání O2 Sport:

Cca 17.30: Martin (SR) – Berlocq (Arg.)

Cca 20.00: Elias (Por.) – Fognini (It.)

Ericsson Open v Bastadu

Báječně se ve Švédsku ve čtvrtfinále předvedla česká hráčka Kateřina Siniaková. Překvapivě poslala ze hry favorizovanou Italku Saru Erraniovou. Nasazenou dvojku nejprve přetlačila v tiebreaku 7:6 a poté zvládla i druhou sadu 6:3.

V semifinále si Siniaková zahraje proti domácí Johanně Larssonové, která v Bastadu obhajuje titul. S 82. hráčkou žebříčku se o deset míst hůře postavená Češka utká v sobotu odpoledne.

Na O2 Sport uvidíte v přímém přenosu i první semifinále mezi Němkami Siegemundovou a Goergesovou. Program v Bastadu začíná ve 13 hodin.

[blog_program_info id=“8253648″]

Program vysílání O2 Sport:

cca 13.00: Siegemundová (Něm.) – Goergesová (Něm.)

cca 14.30: Siniaková (ČR) – Larssonová (Švéd.)

Foto: Facebook (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru