Posila pro Klokany! Estonec z Levadie se domů nevrátil. „Unesli“ ho Bohemians!

Bohemians na svém webu oznámili příchod jednoho z hráčů Levadie Tallinn, tedy týmu, přes který Slavia ve čtvrtek přešla do 3. předkola Evropské ligy.

Překvapivý příchod Siima Lutse popsal na webu s nadsázkou sportovní ředitel Klokanů Miroslav Držmíšek: „Po zápase jsem se prostě objevil v kabině Levadie, vzal jsem mu tašku s věcmi a odvedl ho na hotel. Siim zamával svým nic netušícím spoluhráčům, a do letadla už je nedoprovodil.“

siim luts

Ve skutečnosti šlo ale podle Držmíška o dlouho připravovaný tah. Sedmadvacetiletý Estonec patřil ve dvojzápase se Slavií k nejlepším hráčům Levadie.

„O jeho příchod usilujeme už měsíc a půl, podmínkou však bylo, že Levadia musí vypadnout z Evropské ligy. V podobě gólů a asistencí s ním z Levadie odchází 24 loňských ligových branek, měl by být produktivnější než Mosquera. Na druhou stranu zálohy jsme přivedli desetigólového Bergera, takže si slibujeme, že tito dva hráči nám přinesou potřebnou produktivitu,“ doplnil sportovní ředitel Bohemians na klubovém webu.

Kromě Lutse se do Ďolíčku z Edenu přesunul i mladý útočník Slavie Jan Kuchta. Mládežnický reprezentant by měl být pro Bohemians především investicí do budoucna.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru