Lahůdková souhra a gól jak z videohry! Pjanič si s Dybalou rozumí. Z Juve půjde strach!

Bianconeri rozdrtili v přátelském utkání tým San Mauro 6:1 a největší zásluhu na tom měli především tito dva hráči – Miralem Pjanič, čerstvá posila z AS Řím, gól a asistence, a Paulo Dybala, hattrick.

A především akce předcházející Pjaničově gólu byla úchvatná.

Ťuk, ťuk, ťuk, ťuk, gól. Paulo Dybala a Miralem Pjanič předvedli úžasnou sérii narážeček jako z videohry, po níž druhý jmenovaný přesně zakončil levačkou k tyči.

Přestože se soupiskou Juve přes léto patrně prožene pořádný vichr, na herní pohodě hráčů to zatím nic nezměnilo.

A to i přes to, že do zápasu nezasáhli Paul Pogba (spojovaný s přestupem do Manchesteru United) a Leonardo Bonucci (údajně přestupující do Manchesteru City) a již dříve přestoupil zpět do Realu Madrid útočný tahoun Álvaro Morata.

pogba

I posily jsou však zvučné – pravý kraj obrany bude pilovat ex-barcelonský Dani Alvés, střed hřiště bude dirigovat bosenský žolík Miralem Pjanič a na spadnutí jsou příchody talentovaného Chorvata Marka Pjacy z Dinama Záhřeb a především argentinského bombarďáka Gonzala Higuaína z Neapole, který by byl více než rovnocennou náhradou za Moratu.

Z Bayernu Mnichov navíc přišel stoper Mehdi Benatia, takže bude mít trenér Massimiliano Allegri při sestavování defenzivní linie pořádně zamotanou hlavu…

(tom), Foto: Reuters, reprovideo
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru