Vtipálek z letiště pobouřil slávisty. Jak jej teď chtějí podpořit fanoušci Sparty?

Tenhle příběh rivality mezi pražskými „S“ je skoro až neuvěřitelný.

Dispečer, který pracuje na řídící věži pražského letiště a je i velkým příznivcem Sparty, nadzvedl skleslý tým Slavie pořádně ze sedaček. Při zpátečnímu letu ze zápasu předkola Evropské ligy v Tallinnu totiž hráči a vedení klubu při přistávání uslyšeli: „Podmínky jsou dobré a děkujeme za výsledek.“

Slávisté si na provokatéra, který se prostřednictvím posádky leteckého speciálu vysmál prohře 1:3 s estonským outsiderem, okamžitě stěžovali.

Zaměstnance letiště tak podle informací iSport.cz nyní čeká trest, nadbytečnou poznámkou totiž zneužil služební pozice.

Podpora od fanoušků

Jenže sparťanský vtipálek našel zastání u fanoušků, kteří jeho ironický vzkaz z řídící věže ocenili. Podle iSport.cz dokonce někteří skalní příznivci zvažují, že by dispečerovi pomohli i finančně při případné pokutě. Už teď na něj navíc čeká malá odměna:

„Vyzýváme onoho dispečera se smyslem pro humor, který měl v inkriminovaný den službu na věži, aby se nám ozval. Máme pro něho nachystanou odměnu v podobě suvenýru z @Letenští shop,“ napsali sparťanští Ultras na sociální síti.

sparta

„Zároveň věříme, že vše dobře dopadne bez tvrdých postihů a fanoušek s námi vyrazí za 3 týdny do Bukurešti nebo alespoň ze své věže vypraví letadlo s fanoušky mířící za Spartou do Rumunska. A posléze je přijme se stejně dobrou náladou, jako tomu bylo v pátek.“

Spartu totiž čeká souboj ve 3. předkole Ligy mistrů proti Steauě Bukurešť.

Foto: Facebook AC Sparta Praha  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru