Pogbovi ukázali 3 dresy. Jak se tvářil na ten Manchesteru United?

Francouzského záložníka Paula Pogbu nečeká dlouhé volno. V neděli večer neúspěšně dokončil francouzské tažení domácím šampionátem a brzy se již bude muset hlásit na novou sezonu. Otázkou však je, kde to bude?

Sága přestupových spekulací se táhne již týdny, a přestože Paul Pogba opakuje, jak je v Juventusu spokojený, zatím nepadlo rozhodující slovo.

Mladého záložníka velmi silně vábí Manchester United, kde Pogba dříve působil. A když se pokusil všemu uniknout odjezdem do USA (vyhlášení cen ESPY), vytáhl na něj reportér tři dresy:

Tím prvním byl logicky dres Juventusu, který označil za svou rodinu.

Z odpovědi na dres Realu Madrid je patrné, že o Bílém Baletu příliš neuvažuje, jelikož jeho jedinou odpovědí bylo faktické konstatování, že dres je bílý a Real vyhrál Ligu mistrů.

Pak však přišel třetí králík z klobouku, a jakmile Pogba spatřil něco červeného, jako by se mu oči zableskly – ano, je to červené!

Byla to má první rodina,“ prohlásil Pogba plný nostalgie.

Dalším spekulacím se poté již vyhnul a zachoval diplomatické dekorum – na otázku, jak by se zachoval, kdyby mu právě teď zavolal José Mourinho a chtěl ho do týmu, odpověděl vyhýbavě: „Nevím. Uvidíme. Jsem v Juventusu šťastný.“

pogba manchester united

To je pro Juve sice hezké, ale pokud podepíše Pogba smlouvu na Old Trafford, nebude jim to nic platné…

Foto: joe.co.uk, thesportbible.com  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru