Ostuda v Estonsku a nadávky fanoušků. Jak Tvrdík utěšuje příznivce Slavie?

Ambiciózní sešívaní nedokázali navázat na úspěšné výsledky ze závěru loňské sezony. Přestože Levadii Tallinn přehrávali, ze 4 střel inkasovali 3 branky, zahodili množství šancí a v odvetě budou mít co dělat, aby jejich pohárová pouť neskončila hned na prvním soupeři a ještě ostudou.

slavia FB

Pochopení pro nepříznivý výsledek neměla ani zhruba stovka fanoušků, která za Slavií do Estonska cestovala. Není divu – investovat do cesty na takovou dálku a pak prohrát s týmem, jejž před rokem nenáviděný rival z Letné vyklepl 7:0… To je zkrátka moc a hráči Slavie nemohli být překvapení, že proti nim fanoušci ostře vyjeli.

slavia fanoušci FB

Záložník Jaromír Zmrhal, který sám jednu velkou šanci spálil, pro iSport.cz prohlásil:

„Už jsem to ve Slavii párkrát zažil, když se hrálo o záchranu. Tak to prostě je. Jsou to lidi jako my, jeli za námi kus cesty, byli taky naštvaní, že se nevyhrálo a neproměnili jsme tolik šancí. Bouchly jim nervy, začali na nás řvát a vyběhli proti nám. Pak se uklidnili a vyříkali jsme si to. Doufám, že nás přijdou povzbudit i na domácí zápasy.“

Permanentka zdarma

Domácí podpora je přesně to, co by Slavii nemělo chybět v boji za obratem nepříznivého výsledku – v případě špatného výkonu je totiž divácká kulisa to jediné, co může sešívané hnát vpřed.

A dobře si to uvědomuje i Jaroslav Tvrdík, šéf týmu z Edenu. Na Twitteru fanouškům slíbil odškodnění za estonské fiasko:

Věrní fanoušci se tak mohou těšit alespoň na nějaké zadostiučinění. A Slavia naopak doufá, že ji domácí podpora nakopne k lepšímu výkonu než ve čtvrtek večer!

[blog_program_info id=“8222055″]

Foto: Facebook SK Slavia Praha  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru