Pokořil Celtic na Gibraltaru i drogový dealer? Bludy fanouška se dostaly až do živého vysílání!

Prohrát s celkem z Gibraltaru je jistě pořádná ostuda – na druhou stranu, skotský velkoklub vedený Brendanem Rodgersem má v odvetě 2. předkola Ligy mistrů ještě šanci na nápravu.

Tu už ale nemají zaměstnanci Sky Sports, kteří dali do oběhu velmi mylné informace, které na Twitter z legrace vypustil uživatel se jménem GeorgeWeahsCousin.

Gibraltarského mistra Lincoln Red Imps tam mazaný fanda popsal třeba jako klub, na který v průměru chodí 28 fanoušků. Útočníka Leea Casciara zase označil za bývalého drogového dealera, který si odseděl 6 let ve vězení.

A moderátor se nechal napálit!

Mike Wedderburn, který pochybným informacím očividně uvěřil, tak před zraky diváků sebevědomě přečetl například bizarní „fakt“, že v úterky hráči Red Imps nemohou trénovat, jelikož na jejich hřišti probíhá setkání klubu Metal Detecting Society (lidé provozující detekování kovů).

Uživatel Twitteru GeorgeWeahsCousin jistě ani nečekal, kam až se jeho vtípek dostane. Nakonec se ale mohl (společně s mnoha dalšími) pořádně zasmát na účet renomované sportovní stanice.

„HAHAHA, SkySports použili mé falešné statistiky.“

Foto: joe.co.uk  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru