Kalas je zpět v Londýně, nikoliv však v Chelsea. Proč souhlasil s dalším hostováním?

Premier League působil Fulham od roku 2001, ale po neúspěšné sezoně 2013-2014 z anglické nejvyšší soutěže vypadl a od té doby usiluje o návrat mezi elitu. Letos by k němu měl pomoci právě i Tomáš Kalas –  český reprezentační stoper, který od roku 2010 patří Chelsea.

kalas fulham FB

Za londýnský velkoklub toho však odchovanec Sigmy Olomouc příliš neodehrál (zasáhl jen do 4 soutěžních zápasů) a většinu času strávil na hostováních. Naposledy působil v taktéž druholigovém Middlesbrough.

„Vedení Fulhamu bylo velmi aktivní, snažili se mě získat, volali mi a bylo vidět, že o mě opravdu stojí,“ naznačil Tomáš Kalas pro klubovou TV, proč přistoupil na další hostování.

„V Middlesbrough jsem odehrál docela hodně zápasů. Doufám, že i tady budu sbírat starty a se spoluhráči zabojuji o postup. Snad se nám podaří dostat minimálně do play-off,“ naznačil třiadvacetiletý obránce své cíle v novém působišti, které se nachází v londýnské čtvrti Fulham.

[fve]https://youtu.be/wrPGV1zlbes[/fve]

„Nejsem robustní typ obránce, co by měl 100 kilo, mojí předností je především atletická vybavenost,“ odpověděl Kalas otázku, jak by se představil fanouškům v novém působišti, kteří ho možná neznají.

Poté ještě dodal: „Jsem rychlý a nerad prohrávám.“

Foto: Facebook Fulham FC Official  (rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru