Konec kariéry nejspíš nehrozí. Rosický má řadu nabídek! Co naznačil jeho agent?

Český fotbalový záložník Tomáš Rosický má nabídky z domácí ligy, Evropy, Emirátů i americké MLS. Největší obavy fanoušků byly, že „Rosa“ kvůli neustálým svalovým zraněním pověsí kopačky na hřebík. I bývalý trenér české fotbalové reprezentace Pavel Vrba se nechal slyšet, že Rosický pravděpodobně ukončí kariéru.

Situace se však má jinak, na konec fotbalové hvězdy to nevypadá! Manažer Pavel Paska naznačil, že by zkušený pětatřicátník nejraději nastoupil v domácí soutěži. Definitivní rozhodnutí padne již za pár dnů. Z jakých nabídek Rosický vybírá?

rosický

Kromě Sparty, která má o návrat hvězdy zájem už delší dobu, se prý o služby Rosického hlásí ještě další dva české kluby. Neoficiální informace hovoří o Slavii a Plzni.

„Samozřejmě k tomu jsou kluby ze zahraničí, ať už z Emirátů, nebo z USA jako Seattle a Colorado. Byly tady i poptávky z Evropy. Mluvili jsme o tom s Tomášem, ale bylo poznat, že po více než 15 letech v cizině už nechce jít na nějakou exotickou štaci,“ uvedl Pavel Paska pro iSport.cz. 

Rosický se musí rozhodnout co nejdříve, aby mohl začít opět trénovat a zapojil se do letní přípravy vybraného klubu.

„Definitivní rozhodnutí padne nejpozději v průběhu příštího týdne, pak už se musí zapojit do přípravy, už nejde čekat,“ dodal Pavel Paska.

[blog_poll_start][poll id=“250″][blog_poll_end]

Foto: Reuters  (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru