Po hvězdě Eura prahnou Barcelona i Real! Dají za ni 45 milionů?

Francouzský záložník Dimitri Payet prožil v anglické Premier League parádní sezonu v barvách West Hamu. Ale až jeho skvělá představení na domácím mistrovství Evropy odstartovala zájem opravdových velkoklubů o jeho služby.

[blog_program_info id=“7966753″]

Přečtěte si také: TOP FÓRY: Blázen Boateng boří internet! Hrál basket, byl na Titanicu i na svatbě!

dimitri payet francie euro 2

O 29letého hráče podle posledních zpráv velmi stojí Real Madrid, Barcelona, Chelsea i Inter Milán a jeho aktuální cena se vyšplhala na 45 milionů liber! Složí někdo takovou částku?

Je tu ale také West Ham, který by o oporu nerad přišel, ačkoliv je jasné, že odolat tlaku gigantů nebude snadné.

Přečtěte si také: VIDEO: Cantona chce být koučem Anglie! Nikdy neprohraju s Islandem!!!

dimitri payet francie 4

„Budeme se bít zuby nehty, aby si Dimitri Payet příští sezonu opět oblékl náš dres,“ řekl pro Daily Mirror David Gold spoluvlastník West Hamu. „Nemůžete mít tak skvělého hráče jako je Dimitri a čekat, že mu nikdo nedá nabídku, zvlášť po tom, co předvádí na Euru. Zároveň ale nepotřebujeme prodávat. Není to ta situace, kdy si řeknete: Koupili jsme ho za deset milionů a teď bychom mohli pořádně vydělat.“

Jak tahle sága dopadne? Sám Payet se prý zatím nikam nechystá. V Londýně je mu dobře. Jenže dokázal by odolat vábení opravdové smetánky?

[blog_program_info id=“7966753″]

Football Soccer - France v Albania - EURO 2016 - Group A - Stade Vélodrome, Marseille, France - 15/6/16 France's Dimitri Payet celebrates with Patrice Evra at the end of the match REUTERS/Yves Herman Livepic

(bar), Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru