Brankář Tomáš Kuča mezi profíky? Čisté konto, trénink s Blažkem a zdravice Jarošíka!

Populární amatérský brankář Tomáš Kuča má díky svým internetovým stránkám a osobitým příspěvkům na Facebooku fanoušků na rozdávání.

Česká asociace fotbalových hráčů (ČAFH) zřejmě i z tohoto důvodu pozvala „legendu Moravskoslezského kraje“ na utkání proti Opavě.

„Osobně Tomáše neznám, ale ať už je to okolo něj jakkoliv, tak mě napadlo, že ho pozveme a ukážeme mu, jaký to je být profíkem,“ vysvětlil Dominik Rodinger, sportovní ředitel ČAFH.

Tomáš Kuča (ve žlutém) na společném snímku s týmem ČAFH:

kuča

Fanoušci Tomáše Kuči se tak sjeli do Žimrovic u Opavy!

Nejprve viděli kvalitní rozcvičku pod taktovkou Jaromíra Blažka.

V týmu fotbalistů bez angažmá ČAFH proti druholigové Opavě (2:2) se představili Mario Lička, Radek Dosoudil, Michal Zeman nebo Gastón Mendy.

Celých 88 minut hry se ale čekalo, než Tomáš Kuča dostane v zápase šanci. „Střídej toho brankáře!“ křičeli netrpěliví fanoušci Tomáše Kuči na trenéra.

Pak to konečně přišlo!

Takhle Kučís nastoupil do zápasu:

A světe div se, během dvou minut nedostal ani gól, navíc si připsal i jeden úspěšný zákrok, když vyboxoval nebezpečný opavský centr (na videu v čase 1:39).

[fve]https://youtu.be/dY2V-5K_ZNc[/fve]

Zápas pak ale bohužel rychle skončil, diváci se marně dožadovali výrazného nastavení nebo aspoň penaltového rozstřelu, ve kterém by Tomáše Kuču tak rádi viděli.

Na řadu tak přišlo focení brankářské legendy s fanoušky.

Zdravice Jirky Jarošíka

Zápasu se nemohl z důvodu zranění zúčastnit Jiří Jarošík. Bývalému českému reprezentantovi tak poslal Tomáš Kuča aspoň pozdrav z autobusu!

„Škoda, že tady s námi nemůžeš být. Budu rád, když se někdy uvidíme. Kdybys mi mohl pomoct sehnat nějaké angažmá, tak taky budu rád.“

„Na tohle Jarošík celý život čekal,“ objevilo se v diskuzi pod videem.

Jiří Jarošík Kuču nezklamal a rovněž natočil veselé video.

„Mrzí mě, že tam nejsem. Rád bych tě viděl, jak čapeš.“

Tomáš Kuča tak během posledních červnových dní letošního roku o sobě dal znovu hlasitě vědět! Jaký bude mít tenhle fotbalový příběh konec? Dočká se populární brankář vysněného angažmá?

[blog_poll_start][poll id=“275″][blog_poll_end]

Foto: Facebook ČAFH  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru