VIDEO: Šílené! Argentina zase vyhořela v penaltách. Nedal ani MESSI a pak oznámil KONEC!

[blog_program_info id=“7873364″]

Argentina nevyhrála velký turnaj od roku 1993, a jestli Messimu, který v kariéře dokázal prakticky vše, něco předhazovali, pak právě srovnání v národním týmu s legendárním Diegem Maradonou.

Ten tým dovedl v roce 1986 famózním sólopředstavením k titulu světových šampionů. Messi naopak selhal už ve čtvrtém finále v kariéře!

Poprvé jako mladík prohrál finále Copa América 2007 s Brazílií. Před dvěma lety padla Argentina ve finále MS s Německem. Loni na penalty ve finále Copa América s Chile a letos se historie do puntíku zopakovala.

Vlastně není divu, že frustrovaný král Messi oznámil po utkání, že s reprezentací končí. „Asi mi to není souzeno,“ posteskl si teprve 29letý fotbalista.

Na turnaji ke stému výročí od prvního ročníku jihoamerického šampionátu Messi zářil. V pěti zápasech dal pět gólů, ale nestačilo to.

Finále se 2 červenými rozhodly penalty

Finále se většinu času hrálo v 10 na obou stranách. Jako první šel pod sprchy Chilan Diaz po dvou žlutých. Následoval ho těsně před poločasem Marcos Rojo za tento zákrok na Vidala.

Messi dostal už předtím žlutou kartu za filmování. Gól za 120 minut hry nepadl, a tak se šlo stejně jako před rokem na penalty.

Za Chile selhal hned první střelec Arturo Vidal, jenže hned po něm selhal i Messi, který vůbec netrefil branku.

Ve 4. sérii potom svůj pokus neproměnil ani Lucas Biglia a hrdinou se stal vedle brankáře Claudia Brava také střídající Francisco Silva.

Chile vyhrálo Copa América podruhé za sebou!

(fik), Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru