Finále Národní ligy v PC hrách již tento víkend ve Svitavách!

counter

Poprvé u toho nebude jako partner chybět ani společnost O2, která se tak zapojí do podpory vzrůstajícího fenoménu elektronického sportu u nás! Na pódiu budou k vidění nejlepší domácí týmy, které se utkají o slušnou finanční dotaci 100 000 korun a hardware k tomu!

Sledujte stream RoG FINALS a nejlepší domácí zápasy elektronického sportu:

League of Legends semifinále přinesou vysoce atraktivní duely eSuby s Dark Tigers a Fraternitas s eXtatus. Vítěz základní části eSuba, trojnásobný šampion ligy, se po zimním selháním vrací do Svitav v plné síle.

Dark Tigers loni padli až ve finále s eXtatus. Právě loni zlatí červenočerní fantomové ale po dlouhé sérii výher začali klopýtat a jen tak tak si vybojovali účast výhrou 2:1 nad Majestic Lions. Fraternitas s velkou fanouškovskou základnou si tak brousí zuby na pomstu hořké prohry v zimním semifinále.

counter

V Counter Strike by mělo být o zábavu také postaráno. Díky šokujícímu odstoupení v lize druhých Gunnruners se v semifinále potkají eXtatus s eEriness a eSuba proti Inside Games. Uvidíme tak bitvu zkušeností a ambiciózních nováčků, kteří ještě atmosféru svitavského kotle nezažili. Očekává se finále eXtatus s eSubou, ale vsadíme se, že stejně jako minule půjdou nějaké zápasy do prodloužení či rozhodujících map?

Akce je proslulá hlavně díky skvělé divácké atmosféře a kvalitní produkci. V zimně Fabrika praskala ve švech a burácela nad úžasnými herními momenty a tentokrát tomu jistě nebude jinak. Organizátoři navíc chystají na tento jubilejní desátý ročník hned několik překvapení, a tak se mají fanoušci na místě i diváci na online streamu na co těšit!

Podívejte se na sestřih zimního finále ASUS FINALS 9:

[fve]https://youtu.be/D3t4FhSAD3o[/fve]

Určitě se vyplatí zažít RoG FINALS na vlastní kůži přímo ve Fabrice Svitavy! Pokud ovšem na místo dorazit nemůžete, celý víkend je možné tuto skvělou herní show sledovat v přímém přenosu na twitch kanále https://www.twitch.tv/hitpointcz.

Autor: Ondřej Báča
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru