League of Legends na Lomnickém štítu? V extrémním duelu zvítězila eSuba!

Mezi sebou venku na noteboocích soupeřily dva týmy o titul RoG Extreme Gaming!

counter

Tato originální série zápasů v extrémních podmínkách zde měla svou čtvrtou zastávku. Hráči již v minulosti měli možnost změřit síly netradičně na pontonu na Vltavě či přímo na Sněžce. Utkání na Lomnickém štítu bylo dokonce světovým rekordem v nejvýše položeném utkání League of Legends.

counter

Proti sobě na dvě vítězné mapy nastoupily známé celky eSuba a eXtatus. Podle papírových předpokladů byla favorizována sestava eXtatus, která poslední dobou dominovala domácí scéně, nicméně právě díky extrémním podmínkám se očekával dramatický průběh.

counter

Úvod první mapy se povedl lépe eXtatus, hlavně díky jejich junglerovi SeMikemu. V pozdější fázi hry se však zápas stále více vyrovnával a za eSubu byl vidět hlavně jejich talentovaný midař Humanoid. Hra se pak začala postupně otáčet hlavně díky skvělému marksmanovi NeoNovi, který si nakonec mohl po téměř čtyřiceti minutách hry vychutnat vítězství proti svým bývalým spoluhráčům, a eSuba se ujala vedení.

Sestřih extrémního zápasu na Lomnickém štítu:

[fve]https://youtu.be/Roq2lel18js[/fve]

I ve druhé mapě od začátku držel eXtatus díky dobré práci SeMika a Worryora lehké vedení. Ve 20. minutě však už bylo vyrovnáno na killy 12:12 a po následném masivním teamfightu, kde se za svou Kindred vytáhl jungler Piipouš3k, přebrala otěže zápasu opět pevně do svých rukou eSuba. Za Sivir se pak neskutečně rozjel opět NeoN, který nabral 11 killů, a po 31 minutách se tak k překvapení všech mohla z výhry 35 tisíc korun na Lomnickém štítu radovat eSuba.

Proslýchá se, že další pokračování RoG Extreme Gaming by mělo zamířit tentokrát pod zem. Kam? To se nechme překvapit!

Autor: Ondřej Báča
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru