Švédsko bez Zlatana! Hvězda po Euru v národním týmu skončí

Na Euru čeká Švédy ještě minimálně jeden zápas. V souboji s Belgií potřebují bodovat, jedině tak jim svitne postupová naděje. V důležitém utkání budou bojovat nejen o setrvání v turnaji, ale také o prodloužení reprezentační kariéry své hlavní hvězdy.

„Poslední zápas (na Euru 2016) bude zároveň mým posledním za Švédsko,“ pronesl v úterý zcela jasně Zlatan Ibrahimovič. „Tak doufám, že to nebude zítra,“ dodal s nadějí v hlase.

„Jsem velmi hrdý na to, že jsem byl kapitánem Švédska, a kamkoliv půjdu, vždycky si ponesu švédskou vlajku s sebou. Chtěl bych poděkovat všem příznivcům, protože to oni mi umožnili dosáhnout toho, čeho jsem dosáhl. Bez nich by to nešlo.“

Čtyřiatřicetiletý kanonýr tímto výrokem vyloučil svou účast na blížících se Letních olympijských hrách v Riu de Janeiru. Útočník Paris Saint-Germain se přitom objevil v nedávno zveřejněné širší nominaci Hakana Ericsona.

Ovlivnilo snad Zlatanovo rozhodování blížící se nové angažmá? Je to dost možné, protože kvůli LOH by totiž přišel o start Premier League, což by jeho nový zaměstnavatel jistě nerad viděl.

https://twitter.com/OffsideJosh/status/745276443962277888

Utkání Švédsko – Belgie můžete v O2 TV sledovat v přímém přenosu ve středu od 20.45 na ČT2.

(rw), Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru