Přestup léta? Pogba sní o Zlatém míči, a tak chce do Realu Madrid!

Hvězda Juventusu Paul Pogba má v Turíně kontrakt až do roku 2019 a v současné době se soustředí se svou reprezentací výhradně na domácí evropský šampionát. Jeho agent Mino Raiola (který mimochodem zastupoval dříve i českou hvězdu Pavla Nedvěda) však nelení a pilně jedná se třemi kluby, které se o Pogbu zajímají.

Podle Raioly mezi nimi je i Real Madrid:

„Komunikujeme, ale nic není rozhodnuté. Důležité je přáni Zinédina Zidana i přání klubu. Zatím to není jednání, ale úvodní fáze. Obě strany něco chtějí a uvidíme, jestli to vyjde, nebo to ztroskotá. Paul sní o Zlatém míči a Real je fantastickým týmem, s nímž by toho mohl dosáhnout.“

paul pogba

Důležité navíc je, že podle Raioly Pogba Zidana obdivuje. „Avšak potřebuje se zaměřit na projekt, ne na trenéra, trenéři přicházejí a odcházejí. Pogbův zájem není být nejdražším hráčem na světě a není to ani můj zájem,“ uvedl Raiola. Navíc dodal, že Pogbovým cílem je vybrat si ten nejlepší sportovní projekt a vyhrát co nejvíce titulů.

Pravdou však je, že v Itálii už toho Pogba nemusí moc dokazovat, v poslední sezoně byl jednoznačným tahounem Staré dámy a Juventus v Itálii neohroženě dominoval. Odehrál 48 zápasů a pomohl Juve zajistit ceněný double. Podle Raioly však může francouzský záložník v Juventusu nadále zůstat.

„Paul nemá problém se setrváním v Juventusu. Je tam velmi šťastný. Pouze přemýšlí o své budoucnosti, což je logické,“ uvedl agent.

Paul Pogba Juventus

Na Euru Pogba s francouzským týmem zatím vyhrál skupinu A a postoupil do osmifinále. Ve druhém utkání s Albánií však ani nebyl v základní sestavě a do hry šel až z lavičky.

[blog_program_info id=“7784575″]

(tom), Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru