Jsou Severní Irové nejlepšími fanoušky na turnaji? Neumlčela je ani porážka s Němci

Fanoušci Severního Irska si celý turnaj viditelně a hlavně slyšitelně užívají. Skvělou kulisu vytvořili i během posledního zápasu skupiny. Němci sice zvítězili 1:0, diváci v zeleném ale vydrželi skandovat až do konce.

[blog_program_info id=“7800011″]

I přes velký tlak dokázali svěřenci Joachima Löwa vstřelit pouze jednu branku, to se v 30. minutě po akci skvěle hrajícího Thomase Müllera prosadil Mario Gomez. Ani tato branka neumlčela irské chorály a pařížským Parc des Princes zněla takřka bez ustání jedna z neoficiálních hymen šampionátu „Will Grigg's On Fire“.

I velmi špatný pozorovatel by nejspíše snadno rozpoznal, kdo že si fotbalové utkání užívá více…

Jsou Severní Irové nejlepšími fanoušky na turnaji?

https://twitter.com/marathonbet/status/745304611335118849

Zatímco Němci díky hubenému vítězství postupují z prvního místa skupiny C, svěřenci Michaela O'Neilla pokračování v turnaji ještě jisté nemají.

V průběžné tabulce týmů na třetích místech jsou před Albánií, ale za Slovenskem a proto ještě čekají na výsledky z ostatních skupin.

Společně s Němci postupují z druhého místa Poláci. Sice s úsporným skóre 2:0, ale také bez porážky a se sedmi body na kontě. V závěrečném zápase porazili Ukrajinu 1:0 díky brance Jakuba Blaszczykowského.

(rw), Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru