Alessandro Del Piero je stále BOSS! Sledujte jeho ekvilibristiku vsedě!

Znáte to. Někdy jsou ty poločasové rozbory prostě nuda, koho by elektronická tužka tak často bavila… A tak si prostě sličná blondýna přinese do studia balon a rozjedou ve třech jogu bonito.

A přestože je Alessandro Del Piero v saku a zakopne o vyvýšený schod, do hry se bez problému zapojí i vsedě na zemi…

https://twitter.com/Marcocalcio22/status/744303852397170688

Přestože je Del Pierovi 41 let, rozhodně nepatří do starého železa a klidně by se mohl fotbalem ještě živit a dále rozšiřovat svou sbírku úspěchů, která je už tak dost obdivuhodná. Dlouholetý kapitán Juventusu, jemuž byl věrný po 19 sezon, vyhrál téměř vše, co mohl.

Do jeho sbírky patří 6 mistrovských titulů, italský pohár, 4x italský Superpohár i trofeje za výhru v evropských soutěžích – Lize mistrů, Poháru Intertoto i Superpoháru. V Juventusu odehrál 513 zápasů, v nichž vstřelil neuvěřitelný počet 208 gólů!

A nezapomeňte k tomu všemu samozřejmě ještě přidat zlaté MS 2006 v Německu…

Po skončení kariéry v Juventusu (2012) odehrál dvě sezóny v Sydney a bilance? 48 zápasů, 24 gólů. Na podzim 2014 si ještě odskočil do indické ligy, ale klubu Dynamos Delhi účast v play-off vybojovat nepomohl.

Stejně jako dříve úspěšný anglický internacionál Gary Lineker se Del Piero dal na komentátorskou dráhu a od loňského roku působí na stanici Sky Sports Italia.

(tom), Foto: reprovideo
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru