Astralis a CLG ve skupinovém finále ELEAGUE živě na O2 Sport!

[blog_program_info id=“7774941″]

Od 4.00 ráno živě s anglickým komentářem a v sobotu večer dokonce česky komentovaný záznam!

[blog_program_info id=“7774943″]

Astralis se jako favorit museli v první části skupinové fáze vyrovnat, jak jsme vás už informovali, s absencí kapitána karrigana, kterého nahradil trenér zonic. To jim ovšem nezpůsobilo žádné problémy a až na jednu prohru s dánskými soky SK Gaming si zajistili jasně první místo. Největší oříšek byl pro Astralis až semifinálový duel s novou sestavou NRG. Ti jim dali slušně zabrat a podlehli na druhé mapě až v prodloužení.

Americká naděje CLG se oproti tomu ve skupině dost trápila a nakonec se museli spokojit až se třetím místem. Zajímavostí je, že i oni mají ve své sestavě nakonec trenéra. Bývalí trenér Ninjas in Pyjamas pita se rozhodl zaplnit místo po odchodu Fuglyho a prokázal, že ještě rozhodně nepatří do starého železa.

Záznam souboje Astralis s CLG ve skupině C

[fve]https://youtu.be/zvr1Hj8jesE[/fve]

Vzájemný duel Astralis s CLG ve skupině dopadl 2:0 ve prospěch Dánů. Obě mapy vyhráli přesvědčivě 16:2 a 16:6, což je pasuje do role jasného favorita. Nicméně, domácí CLG určitě není radno podceňovat, protože v semifinále se SK Gaming dokázali otočit z 0:1 na 2:1 a mají silnou motivaci ukázat fanouškům svoji sílu.

Skvělý výkon zde předvedl sniper jdm64, jehož schopnosti budou ve finále s Astralis rozhodovat o tom, který tým se nakonec přidá k postupujícím týmům Luminosity a Ninjas in Pyjamas. Statistika vzájemných duelů však naznačuje jasně výhru Astralis, kteří z devíti střetnutí neprohráli se CLG zatím ani jednou.


Nenechte si ujít tento parádní Counter Strike duel a sledujte ELEAGUE poprvé na O2 Sport!

[blog_program_info id=“7774941″]

[blog_program_info id=“7774943″]

Autor: Ondřej Báča
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru