Bývalý německý brankář se dal na wrestling. Pozval ho samotný Triple H!

Tim Wiese strávil celou svou fotbalovou kariéru v Německu a patřil k velkým oporám Werderu Brémy anebo také 1. FC Kaiserslautern.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=jFnSti3xX_w[/fve]

Bez sedmi centimetrů dvoumetrový pořízek se skvělými zákroky dokonce propracoval až do brány národního týmu, za ten si připsal šest startů a zúčastnil se MS 2010. Rukavice na hřebík pověsil nečekaně už v roce 2014 ve 32 letech a vydal se na novou nečekanou cestu.

Začal pracovat na svém svalovém objemu a rozhodl se pro kariéru v ringu. Poprvé se na veřejnosti mezi čtyřmi provazy objevil už v listopadu 2014 ve Frankfurtu, na souboj tehdy ještě nedošlo.

Přečtěte si také: Přihrává Ro-sits-kee, střílí Koh-lahrj. Jak UEFA učí komentátory česká jména?

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=Kv3nbuN_cpg[/fve]

Nyní se jeho start v ostrém wrestlerském zápase nejspíše blíží. Sám Wiese prostřednictvím Twitteru oznámil, že ho legendární bojovník a nyní promotér Triple H (Paul Michael Levesque) pozval na přípravný kemp do WWE Performance Center na Floridě.

Přečtěte si také: VIDEO: Rozmašíruju ti hlavu! Od koho dostal Ronaldo BRUTÁLNÍ výhrůžku?

 

Přerod gólmana v zápasníka by tak měl být dokonán v listopadu letošního roku, kdy se kolotoč WWE Live vrací do Frankfurtu, Mnichova, Oberhausenu a Berlína. Wiese je už teď evidentně připravený více než dobře.

[blog_program_info id=“7648848″]

Foto: Twitter   (rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru