FANTASY hra EURO 2016: Sestavte si TÝM SNŮ a hrajte o super ceny

Sestavte si tým snů z reálných fotbalistů, kteří budou nastupovat na EURO v barvách svých reprezentací, a sbírejte body za jejich góly, asistence, střely a další statistiky. Zapojte se i vy do fantasy hry k EURO s názvem TÝM SNŮ na www.isport.cz/tymsnu a ukažte, že jste fotbaloví experti!

[blog_program_info id=“7644305″]

Populární fantasy hry můžete na webu iSport.cz hrát v průběhu nejvyšší domácí fotbalové i hokejové soutěže, stejně tak při mistrovství světa v hokeji či nyní při fotbalovém EURO. Ve velké bitvě fanoušků soupeříte v celkovém žebříčku, se svými kamarády si však můžete zakládat i soukromé miniligy.

Zde si sestavte TÝM SNŮ  k EURO 2016 a hrajte o super ceny >>

zlatan ibrahimovic

Přečtěte si také: Udělal to zase! Zlatan podruhé „zklamal“ natěšené fanoušky!

[blog_program_info id=“7658521″]

Nezapomeňte, že každý den si musíte sestavit nový tým, abyste získali do celkového součtu co nejvíce bodů. Z náhradníků můžete navíc nastavit až tři střídání (oproti Gambrinus Fanlize máte možnost střídat i hráče ze stejného týmu). Omezeni jste pouze počtem hráčů z jednoho týmu a rozpočtem, který byl při startu hry stanoven na 220 milionů.

ronaldo

Přečtěte si také: VIDEO: Rozmašíruju ti hlavu! Od koho dostal Ronaldo BRUTÁLNÍ výhrůžku?

[blog_program_info id=“7673228″]

Největší hvězdy EURO mají cenu 20 milionů, výjimkou jsou dvě největší superstar – Zlatan Ibrahimovic za 25 milionů a Cristiano Ronaldo za 30 milionů. Nejdražšími českými fotbalisty jsou brankář Petr Čech (19 500 000) a záložníci Tomáš Rosický s Vladimírem Daridou (oba za 15 500 000).

tomas rosickyPřečtěte si také: VIDEO: Šok před Eurem! Španělé prohráli s Gruzií. Kdo je vyplatil?

[blog_program_info id=“7686830″]

Zapojte se i vy do fantasy hry k EURO s názvem TÝM SNŮ na http://www.isport.cz/tymsnu a ukažte, že jste fotbaloví experti!

Autor: isport.cz
Foto: Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru