Vyhlášený bavič nezklamal. Jak Novak Djokovič rozveselil uplakané French Open?

Kvůli vytrvalému dešti se na tenisovém Roland Garros rušilo jedno utkání za druhým. V pondělí se dokonce poprvé po šestnácti letech na French Open neodehrál v jednom dni ani jediný ze zápasů! Fanouškům tak místo tenisové podívané zbyly jen oči pro pláč.

Ani v úterý nebyla situace o moc lepší.

Náladu na kurtu se divákům snažil vylepšit aktuálně první muž žebříčku Novak Djokovič. I jeho zápas se Španělem Robertem Bautistou byl nejdřív odložen a následně přerušen za stavu 3:6, 6:4, 4:1.

novak

Když však Srb Djokovič po příchodu na kurt viděl přívaly deště a skleslé fanoušky, rozhodl se je pobavit. Jedné z fanynek sebral deštník a vesele se s ním procházel po kurtu. A zatímco fanouškům nebylo do skoku, srbský tenista si vesele povyskočil a fanoušci rázem začali skandovat jeho jméno!

Jedno hezké gesto ukázal i Lotyš Ernests Gulbis. Mladého sběrače míčků pozval k sobě na lavičku a ještě mu s radostí podržel deštník podobně, jako to před dvěma lety udělal právě i Novak Djokovič.

Dnes už se v Paříži hraje podle plánu, na kurt se tedy dostal také Tomáš Berdych, kterému v cestě do čtvrtfinále stál David Ferrer ze Španělska.

[blog_program_info id=“7519127″]

[blog_program_info id=“7519110″]

 

Foto: Reuters
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru