Slavia má první posily! Ze zahraničí i z domácí ligy. Kdo jí má pomoci vyhrát titul?

Právě kamerunský obránce Ngadjui nejspíš zastoupí oporu v zadních řadách Slavie, Simona Deliho, kolem kterého krouží věhlasný Olympique Marseille. A ačkoli se jej prý bude předseda představenstva Jaroslav Tvrdík snažit udržet, má Deli ve smlouvě výstupní klauzuli na necelých 30 milionů korun.

Pětadvacetiletý Ngadjui je stejně jako Deli urostlým stoperem, zkušenosti má s německým fotbalem, nejvíc se však prosadil v rumunském celku Botosani, který vede od roku 2016 dokonce s kapitánskou páskou na ruce. Botosani letos o bod unikla Evropská liga.

„Trenér Dušan Uhrin se mnou mluvil a říkal, že chce vyhrát ligový titul a postoupit do Ligy mistrů. Chci poznat zdejší atmosféru a fanoušky, Eden je úžasný a skutečně velmi krásný stadion,“ nechal se Michael Ngadeu Ngadjui slyšet pro web iSport.

Záložník z Mladé Boleslavi

Druhá posila už je pro české fanoušky známější, jedná se o dlouholetou oporu Mladé Boleslavi Jasmina Ščuka. Bosenský záložník odehrál v české lize 128 zápasů, ve kterých vstřelil 27 branek.

Sešívaným nepřímo pomohl už i v minulé sezoně – také díky jeho brance ve finále MOL Cupu proti Jablonci se totiž Slavia po letech půstu znovu podívá do evropských pohárů.

To by však neměl být konec letního posilování v Edenu, podle Tvrdíka Slavia chystá více změn, a dokonce už má podepsaného „skvělého hráče a reprezentanta své země“.

To by mohl být Dušan Švento, o jehož příchodu se spekuluje už několik měsíců.

Foto: slavia.cz, Twitter
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru