ZLATANOVA světová premiéra prozrazena! Jak vypekl fanoušky?

Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimovič o sobě opět dal vědět. Na svůj twitterový účet nedávno napsal fanouškům tajuplný vzkaz.

„Něco velkého se blíží. Světová premiéra v pondělí!“

Bude se to snad týkat jeho přestupu do Manchesteru United? Mysleli si to všichni. Ale to by nebyl Zlatan, aby nepřekvapil.

Ve skutečnosti se jednalo o pokračování jeho superúspěšné kampaně pro automobilku Volvo, ve které převyprávěl svůj příběh.

Co Zlatan říká?

Pocházím odjinud. Moje matka je Chorvatka, otec je z Bosny. A já vyrostl na tomto malém předměstí ve Švédsku. Neměl jsem toho moc. Jenom svojí neklidnou mysl a velké sny. Neuvažoval jsem jako oni. Makal jsem víc než všichni ostatní. V Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloně, Miláně a Paříži. Poslouchal jsem, ale ne vždy jsem se radami řídil. To já jsem věděl, co je pro mě správné. Jestli je něco, co jsem se naučil, tak to, že šance se nedostávají, ale berou. Jít svou vlastní cestou, ale nikdy nezapomínat, odkud pocházíš.“

Takhle vypadala předchozí kampaň se státní hymnou v jeho podání.

[fve]https://youtu.be/cbvdzQ7uVPc[/fve]

Kde, jak a zda bude švédská hvězda hrát v příští sezoně, je zatím ve hvězdách a jen sám Zlatan určí, kdy bude svět připravený se TO dozvědět.

Foto: Reuters
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru