Hvězdy Argentiny, Itálie i Nizozemska jdou do boje. Která přípravná utkání vysílá O2 Sport?

Argentina – Honduras 1:0

[blog_program_info id=“7494887″]

Loni selhala Argentina ve finále Copa América na penalty s Chile – celkově to bylo pro Argentince už třetí prohrané finále za posledních 11 let! Ve skupině je tentokrát na šampionátu, který se koná v USA, čeká právě obhájce Chile, dále Bolívie a Panama. Před turnajem je v rámci generálky prověřil výběr Hondurasu

Naposledy Argentina slavila roku 1993. Dosáhnou letos Messi a spol. na vytoužený titul?

Lionel Messi

Skotsko – Itálie 1:0

[blog_program_info id=“7480849″]

Itálii kosí před evropským šampionátem marodka v záložní řadě – na EURO se nepodívá Marco Veratti z PSG, ani hvězda Juventusu Claudio Marchisio, se zraněním laborují také Thiago Motta a Daniele De Rossi. 

Bojovného soupeře si pro přípravný zápas Italové vybrali také nejspíš proto, že podobný herní styl praktikuje Irsko, tedy jeden ze soupeřů Squadry azzury ve skupině E.

Itálie zvítězila 1:0, trefil se Graziano Pellè.

Rakousko – Malta (úterý 20.25)

Rakušané budou na šampionátu ve Francii patřit k černým koňům. Kvalifikaci zvládli bravurně, nečeká je navíc ani od pohledu nijak těžká skupina – zahrají si s Portugalskem, Islandem a Maďarskem. Jako prověrku si stejně jako český tým zvolili reprezentaci Malty.

Rakousko – Nizozemsko (sobota 19.25)

[blog_program_info id=“7563099″]

Také druhý soupeř Rakouska letos na ME nestartuje – i když u nizozemského výběru je to na rozdíl od Malty velký šok. Navzdory absenci Oranjes to však pro rakouský výběr, v němž nechybí ani hvězda Bayernu Mnichov David Alaba, bude před blížícím se šampionátem jistě velký test.

Foto: Reuters
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru