Trojnásobné zklamání, české tenistky na French Open končí. Kvitová dostala dva kanáry

Petra Kvitová ve třetím kole French Open tvrdě narazila. Americké soupeřce Shelby Rogersové podlehla málo vídaným způsobem – 0:6, 7:6, 0:6!

Dvojnásobná grandslamová šampionka předvedla v souboji se 108. hráčkou světového žebříčku potřebnou bojovnost jen ve druhém setu, který dokázala vyhrát ve zkrácené hře.

„Těžký den. Jeden z nejhorších, jaký vás na grandslamu může potkat. Jsem hodně zklamaná. Ale nechala jsem tam všechno,“ řekla Petra Kvitová českým novinářům v Paříži.

kvitova

Lucie Šafářová loňskou finálovou účast neobhájí. S Australankou Samanthou Stosurovou, se kterou odehrála už 15. vzájemný duel, padla ve vyrovnaném a dramatickém zápase po výsledku 3:6, 7:6, 5:7.

[blog_program_info id=“7448299″]

Poslední českou zástupkyní ve hře byla Barbora Strýcová, která ovšem prohrála s Agnieszkou Radwaňskou z Polska 2:6, 7:6, 2:6.

Všechny tři české tenistky tak v pátek na pařížské antuce vyhrály zkrácenou hru druhé sady. Na postup to však bylo málo.

Nadal se odhlásil

Tenisové fanoušky zarmoutila ještě jedna zpráva. Jeden z největších favoritů na titul, španělský antukový šampion Rafael Nadal, se musel z turnaje odhlásit kvůli zranění zápěstí, které jej trápí již několik týdnů.

[blog_program_info id=“7448320″]

Foto: Reuters
(mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru