Nejúžasnější obrat v dějinách? Takhle Leicester před 3 lety nepostoupil do Premier League!

Před třemi roky se hrála odveta semifinálového utkání play-off druhé anglické ligy. První zápas vyhrál doma na King Power Stadium domácí Leicester 1:0. Na Vicarage Road skóre otevřel Matěj Vydra za domácí Watford touto povedenou ranou:

[fve]https://youtu.be/w8fX0vd4Gjw[/fve]

Poté však postup vrátil Leicesteru Nugent, jenže Matěj Vydra druhou brankou v utkání vývoj zdramatizoval. Stále však na venkovní góly postupoval Leicester, a navíc mu v poslední minutě nastaveného času byla dopřána přísně odpískaná penalta…

Anthony Knockaert upadl po souboji s Cassettim a sudí odpískal pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný hráč, jeho pokus však nadvakrát zneškodnil Manuel Almunia a zavelel k protiútoku. Na druhé straně se pak děly velké věci!

Z brejku na pravé straně centroval Forestieri, Hogg sklepl pod sebe a Troy Deeney nechytatelnou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě, a spustil tak lavinu radosti!

„Deeneeyyyyyy!“

[fve]https://youtu.be/BxeDIQZ33VA[/fve]

Neuvěřitelný obrat!

Neúspěšný penaltový exekutor na druhé straně skončil v slzách. Ani jeden z týmů se však nakonec neradoval – ve finále play-off nad Watfordem zvítězil Crystal Palace a oba týmy si musely na postup do Premier League ještě počkat.

Letos slaví Leicester senzační titul. Jaký rozdíl dovedou udělat pouhé 3 roky!

Foto: theguardian.com
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru