KAUZY Davida Limberského nekončí. Čím mu vyhrožuje šéf českého fotbalu Pelta?

Kauzy Davida Limberského jsou dobře známé a je skoro až trapné, že se musejí omílat dál, protože přibývají další. Plzeňskému floutkovi je to však zřejmě všechno šumák, a tak se pojďme zas a znovu ponořit do kalných vod českého fotbalu a zrekapitulovat si šílenosti bývalého plzeňského kapitána a českého reprezentanta.

Nafilmovaná penalta

Dříve na mimofotbalové aféry býval expertem Tomáš Řepka, David Limberský ale velmi zdatně jeho roli převzal. Začalo to nafilmovanou penaltou. Žádný kontakt neodhalilo ani video, ale Limberský v poločasovém rozhovoru bezostyšně lhal a ještě očerňoval soupeře, čímž si nadobro podepsal v Praze ortel.

Dobře, stane se, nafilmovat penaltu umí i David Lafata. Ten se sice pak omluví a netvrdí, že to byl „jasnej kontakt“, ale dobrá. Čím tedy ještě proslul David Limberský?

Bouračka v opilosti

Nejdřív to byla bouračka v opilosti, neúspěšný únik policistům, ztráta kapitánské pásky, pokuta.

Vypadalo to, že je z něj napravený chlapec, veřejně se omluvil, že se poučil.

Udělal jsem strašnou hloupost a dobře si uvědomuji, že pro moje chování neexistuje omluva. Přesto bych se omluvit chtěl – a to trenérům a spoluhráčům, vedení a partnerům klubu, fanouškům Viktorky i všem těm, kteří mi například v dresu národního týmu drží palce.

David Limberský

Pár dní nato otevře skóre v Příbrami a jak oslaví gól? Imaginárním točením volantu.

https://twitter.com/ostravskykritik/status/730386133079752704

V září na jeho konto prohlásil šéf FAČR, že Limberský do reprezentace nepatří.

Hrozilo mu vězení a stanovena byla čtyřletá zkušební lhůta, během níž se měl vyvarovat jakýchkoliv prohřešků. S advokátem jim však vyšlo odvolání a řídit může již za rok. A reakce? Ano, Plzeň vyhrála titul, gratulujeme, ale každá šedá kůra mozková by měla poznat, kde je meze únosnosti. A David Limberský? Slaví za volantem autobusu.

K tomu není třeba ani nic víc dodávat, stačí komentář Miroslava Pelty. Naznačil, že Limberského může potkat konec v reprezentaci?

David Limberský je takové malé velké dítě. Když má zpožděnou pubertu, tak je potřeba na něm pracovat. Fotbalově je v pořádku, ale vím, s kým kamarádí. Vaněk a spol. mi prošli pod rukama v Jablonci, takže vím, co je to za partičku partyzánů. Berme to jako pozdní pubertu, snad se z ní dostane. Jestli ne, bude další na řadě, kdo půjde z kola ven.

Miroslav Pelta

[blog_poll_start][poll id=“236″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Opilí rozhodčí dopískali! Škoda, že nemáme trest smrti, řekl naštvaný Pelta

Foto: Twitter
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru