Jdeme do finále! Mladá Boleslav si to před kamerami O2 Sport rozdá s Libercem o 3. místo

[blog_program_info id=“7268463″]

Liberec jede do Mladé Boleslavi, kde si to s domácími napřímo rozdá o třetí pozici, která zaručuje nasazení až do 3. předkola Evropské ligy.

Přečtěte si taky: Opilí rozhodčí dopískali! Škoda, že nemáme trest smrti, řekl naštvaný Pelta

 

V prvním vzájemném souboji se z výhry 4:2 radovali fotbalisté Slovanu a i díky tomu mají před posledním zápasem letošního ročníku na čtvrtou Boleslav jednobodový náskok.

„Bude to mít dobrý náboj. Oba dva týmy už mají jistou účast v Evropě, takže to není otázka života a smrti, spíš jde o výhodnější pozici. My na remízu hrát neumíme, na druhou stranu nějaká výhoda to je, že nám stačí bod,“ řekl liberecký kouč Jindřich Trpišovský.

Kromě lepší výchozí pozice mají Severočeši také lepší formu, v posledních sedmi duelech ztratili pouze ve 28. kole se Spartou Praha

Mladoboleslavští, které ve středu ještě čeká finále MOL Cupu, nečekaně prohráli v minulém kole s Bohemians a nyní potřebují před svými fanoušky pořádně zabrat. Nic jiného než vítězství je totiž na třetí ligovou příčku neposune.

„Liberec chceme porazit kvůli umístění na třetí ligové příčce a také pro co nejlepší završení ligového ročníku. A navíc bych chtěl po předchozích třech remízách a jedné prohře konečně na pátý pokus zažít s Boleslaví výhru nad Libercem,“ prohlásil trenér Karel Jarolím.

[blog_program_info id=“7268463″]

Prostřednictvím O2 TV můžete v sobotu odpoledne rovněž sledovat zápas Slavie, která hostí mistrovskou Plzeň.

[blog_program_info id=“7264050″]

Přečtěte si taky: Přehlídka společensky unavených rozhodčích: Kdo se vyrovná Marku Pilnému?

Foto: Facebook FK Mladá Boleslav
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru