Posily zadarmo? Neuvěříte, jaký SUPERTÝM sestavíte v létě z volných hráčů

Podívejte se na hvězdy, kterým zatím nebyla nabídnuta nová smlouva (nebo prodloužení odmítly), a v létě tedy mohou být volnými hráči. Tady je ideální jedenáctka, jak ji sestavil server caughtoffside.com

Brankář:

Steve Mandanda

Francouzský brankář odmítl zůstat v Marseille a ve 30 letech vyhlíží novou výzvu. Olympique se krčí až na 14. příčce Ligue 1 a je pravděpodobné, že dosavadní kapitán týmu vyslyší volání Premier League, odkud byl již několikrát spojován s oběma liverpoolskými týmy.

Steve mandanda

Francouzskou Ligue 1 můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV na stanicích Sport 1 a Sport 2.

[blog_program_info id=“7213523″]

Obrana:

Patrice Evra

Levý bek, který v nejlepších letech válel v Manchesteru United, strávil poslední dvě sezony v Juventusu, s nímž oslavil dva mistrovské tituly a loni si zahrál finále Ligy mistrů. I přes jeho věk (35 let) by se v Anglii dokázal velmi dobře chytit téměř v jakémkoliv týmu, ale jeho oddanost Rudým Ďáblům jej pravděpodobně pošle za moře do MLS či domů do Francie.

Patrice evra juventus

Italskou Serii A můžete prostřednictvím O2 TV pravidelně sledovat na stanicích Sport 1 a Sport 2!

[blog_program_info id=“7227042″]

John Terry

Je to k nevíře, ale londýnský klub stále svému kapitánovi nenabídl novou smlouvu! Jestli se to změní s příchodem Antonia Conteho, to se teprve uvidí. Zatím to ale vypadá spíš na konec 35leté legendy. Terry si navíc dost možná za Chelsea už nezahraje – jeho víkendové vyloučení mu zajistilo stopku na poslední dva ligové zápasy.

Přečtěte si také: Terry pro smích! Proč se kapitánovi Chelsea chechtá půlka Anglie?

John Terry

[blog_program_info id=“7226329″]

Nicolas N’Koulou

Mandanda není jediný, kdo prchá z Marseille. Stoper či defenzivní obránce, který za bleděmodré nastupoval posledních 5 sezon, bude na přestupovém trhu žádaným artiklem. Kamerunský reprezentant se vypracoval mezi nejlepší obránce ve Francii!

nicolas n'koulou

Gregory van der Wiel

Tenhle nizozemský bek to vůbec nemá lehké. Čekalo se, že po aféře jeho konkurenta Serge Auriera, který veřejně kritizoval kouče Blanca, se Nizozemec konečně natrvalo prosadí do sestavy Paris St. Germain. Nestalo se, na kontě má odehráno jen zhruba 15 zápasů a ve 28 letech jej neustále pronásledují zranění. Na jeho pozici může v PSG hrát krom Auriera i Marquinhos, a tak bude tenhle ofenzivní pravý obránce velmi pravděpodobně hledat štěstí jinde.

gregory van der wiel psg

Záloha:

Sofiane Feghouli

Alžířan dříve táhl Valencii, ale letos nemá zrovna oslnivou sezonu a do hry se dostal pouze třináctkrát. Nečeká se, že by mu Valencie po slabší sezoně nabízela novou smlouvu a Feghouli již byl údajně spojován s Manchesterem United a Tottenhamem.

sofiane feghouli

Ever Banega

Snad ještě větší šok než v případě Johna Terryho – klíčový záložník Sevilly zatím neobdržel nový kontrakt. Jednání s týmem obhájců trofeje Evropské ligy již sice proběhla, ale podle všeho neúspěšně a 27letý Argentinec, který letos odehrál 30 zápasů, by mohl odejít zdarma. Ve hře je údajně Inter Milán.

Přečtěte si také: Za půl hodiny 73 milionů!!! Za jaké borce je Bayern utratil?

Ever banega

Mehmet Topal

Důležitý záložník druhého týmu turecké ligy (Fenerbahce) může hrát uprostřed obrany i zálohy a stejně tak na kraji. Třicetiletý hráč zatím smlouvu neprodloužil a ke 100 startům za istanbulský tým jich nejspíš mnoho již nepřidá. Zájem i něj jistě bude.

Mehmet topal

Útok:

Hatem Ben Arfa

Čtyři roky v Premier League strádal, letos však na francouzské riviéře ožil a angažmá v Nice jej vrátilo do dřívější formy – 30 zápasů a 17 branek to je na křídelníka vynikající vizitka. Jeho porce navíc činí plnou třetinu všech gólů svého týmu, jemuž vystřílel průběžné 4. místo v tabulce. Nová smlouva však zatím není na stole a 29letý Ben Arfa se tak může ještě jednou pokusit prorazit v Anglii.

Přečtěte si také: PERFEKTNÍ Daridův volej! Podívejte, jak pálí český reprezentant!

hatem ben arfa nice

Zlatan Ibrahimovič

Švédského snajpra není třeba představovat. Autor více než 30 branek byl v posledních letech klíčovou postavou pařížského úspěchu, ale v PSG dál pokračovat nechce. Zlatan zatím vyhrál tituly v Nizozemsku, Itálii, Španělsku a Francii, Anglie mu však stále chybí a velmi silně ho vábí.

Přečtěte si také: Kdo uloví Zlatana? Vypadá to na Anglii! V Paříži končím, prohlásil

V jeho sbírce také chybí trofej vítěze Ligy mistrů a bude velmi zajímavé sledovat, kam se v létě nakonec uchýlí. Vytáhlý Švéd je spojován s Arsenalem nebo Manchesterem United – pro oba týmy by byl Zlatanův přestup masivní událostí. Ostatně jako pro jakýkoliv klub na světě.

Přečtěte si také: VIDEO: Top hlášky o Zlatanovi! Proč nemá na klávesnici otazník?

zlatan

Fernando Torres

Po nevydařeném angažmá v Chelsea a AC Milán, dostal v Atléticu od trenéra Diega Simeoneho důvěru a prozatím má na kontě 9 branek a 4 asistence ve 27 zápasech. V klubu svého mládí podle všeho zůstane. V Miláně mu vyprší kontrakt a ze stadionu Vicente Calderóna už prý přilétla nabídka kontraktu na 2 roky . Do ideální jedenáctky volných hráčů patří zcela bezesporu.

atletico bayern fernando torres manuel neuer

[blog_poll_start][poll id=“231″][blog_poll_end]

Foto: Reuters, youtube.com, bleacherreport.com, independent.co.uk, unludetay.com
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru