Boj o záchranu po italsku: Dvě penalty, dvě červené. Carpi nepomohlo nic

Lépe by to snad nezařídili ani proslulí italští mafiáni. Tým bojující o záchranu, Carpi, dostal hned v prvním poločase výhodu pokutového kopu, ale sám faulovaný střelec Mbakogu jí pohrdl. Brankář Marchetti Lazio podržel a naopak se radovali hosté – po obrovském závaru míč protlačil za čáru ze třetí dorážky Biševac.

O pár minut později bylo ještě hůře, míč do prázdné brány uklidil Candreva a zápas směřoval k poklidnému poločasu. Po ruce ve vápně však Carpi zahrávalo druhou penaltu a tipněte si, s jakým výsledkem? K puntíku se opět postavil útočník Mbakogu, opět si vybral stejnou stranu a OPĚT NEPROMĚNIL!

Přečtěte si také: VIDEO: Těžko na cvičišti… Jak bizarně občas trénují fotbaloví brankáři?

[fve]https://youtu.be/9Rfp9-TICS8[/fve]

Přečtěte si také: Parádní Daridův volej! Podívejte, jak pálí český reprezentant!

Marchetti byl hrdinou, a když po přestávce Lasagna trefil jen břevno a „Il Kaiser“ Miroslav Klose na druhé straně zvýšil na 0:3, zdálo se, že je hotovo. Jiskřičku naděje pro Carpi přeci jen vykřesal Mbakogu, který tentokrát za hry konečně skóroval.

Domácím ale nepomohly ani dvě červené karty udělené Římanům v závěru – za ostrý faul putoval pod sprchy kapitán Lazia Biglia, za nesportovní chování viděl rudý kartonek Djordevič.

Carpi musí v posledním kole porazit Udinese a doufat v zaváhání Palerma, spíš to ale vypadá, že tyto neproměněné penalty jej stály prvoligovou příslušnost.

Přenosy z italské Serie A můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV na stanicích Sport 1 a Sport 2.

[blog_program_info id=“7213470″]

[blog_program_info id=“7213475″]

Foto: carpicalcionews.it
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru