Ovečkinovi se nechce na MS? Takhle parádně odvrátil vyřazení

Stačila jediná porážka a pro Capitals by sezona skončila, Pittsburgh Penguins už totiž vedli 3:1 na zápasy. Jenže touha kapitána Alexandra Ovečkina po zisku premiérového Stanley Cupu (jak pro ruského forvarda, tak pro celý klub) je obrovská. V kritickém zápase číslo 5 předvedl to nejlepší ze svého umění.

Neexistuje asi tradičnější „ovečkinovský gól“. Přesilová hra, nápřah, obrovská pumelice a rozvlněná síť za bezmocným brankářem. Přesně to předvedl také na úvod zápasu s Tučňáky.

Branka na 2:1 byla jako přes kopírák – jen s tím rozdílem, že tentokrát Ovečkinovu střelu v přesilovce gólman Penguins Matt Murray ještě zlikvidoval – dorážku T. J. Oshieho už však nikoli.

Washington nakonec zvítězil 3:1 a vynutil si šestý zápas.

[blog_program_info id=“7195294″]

Pro fanoušky Capitals výborná zpráva, pro příznivce ruské sborné už možná horší. Rusko se totiž na domácím šampionátu zatím hledá, s Českem podlehlo 0:3, s outsiderem z Kazachstánu vyhrálo až po dramatické bitvě 6:4. Hvězdný Alex by tak jistě týmu velice pomohl.

[blog_program_info id=“7186428″]

Zda Ovečkin skutečně do Moskvy přijede, napoví už noční zápas z úterý na středu, kdy je v sérii mezi Capitals a Penguins na programu utkání číslo 6.

Play-off NHL můžete v přímých přenosech sledovat prostřednictvím O2 TV na stanici Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

[blog_program_info id=“7282009″]

Foto: Reuters
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru