Startuje seriál DTM! Na O2 Sport uvidíte kompletní sezonu!

V průběhu sezóny zavítají závody DTM také například do Holandska, Maďarska nebo Ruska. Pro fanoušky bylo přichystáno hned několik novinek, které mají přinést větší napětí a atraktivitu. Přímé přenosy bude na stanici O2 Sport komentovat zkušený motoristický expert Petr Horák.

[fve]https://youtu.be/Dq0_GUivyfg[/fve]

Letošní sezóna nabízí nejlépe obsazenou startovní listinu za celou historii závodů, objeví se v ní hned sedm bývalých šampionů, několik bývalých pilotů F1 i mistrů juniorských formulových sérií.

Navíc hned osmnáct jezdců již v minulosti v DTM slavilo vítězství. Tenhle zajímavě namíchaný koktejl umí připravit pro fanoušky pořádně atraktivní podívanou. O tu se dle nových předpisů postarají také dvě různé sady pneumatik nebo změny v oblasti systému nastavitelného zadního křídla (DRS).

[blog_program_info id=“7174409″]

[blog_program_info id=“7195292″]

dtm lucas auer o2 sport

Další novinka, jež se má postarat o větší dramatičnost během závodů, se týká závaží u speciálů značky BMW, kde tyto vozy můžou být až o 7,5 kg lehčí než konkurence.

Tím by se měl smazat výkonnostní odstup na konkurenty z Mercedesu a Audi.

„DTM je jednou z nejlepších sérií cestovních vozů na světě. Jsou v ní nejlepší piloti, kde navíc všechny týmy mají tovární podporu. Koncept technických a sportovních předpisů zaručuje vyrovnané závodění od startu až do cíle,“ prozradil Petr Horák, který bude na stanici O2 Sport přenosy z DTM komentovat.

Diváci O2 Sport se můžou v letošním ročníku těšit na devět víkendů s celkem osmnácti závody. Začíná se na dobře známém Hockenheimringu už v sobotu.

DTm o2 sport jamie green

[blog_program_info id=“7174409″]

[blog_program_info id=“7195292″]

Naprostým vrcholem bude závod na ostře sledovaném okruhu Norisring v Norimberku (24.–26. 6.), který je proslulý obrovským zájmem fanoušků a díky jedinečné atmosféře se mu přezdívá Monako DTM.

Sledujte závody série DTM na O2 Sport!

Foto: dtm.com
(tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru