Dětinské chování australské hvězdy: Bernard Tomic odvracel mečbol otočenou raketou

Třiadvacetiletému Australanovi vyšel začátek letošní sezony podle plánů, a dokonce se vyšplhal na své dosud nejlepší umístění v kariéře – 17. místo. Jenže pak Bernarda Tomice na chvíli vyřadilo zranění a od té doby jde od porážky k porážce. A teď už to očividně neunesl.

V prvním kole zápasu ve španělském Madridu se mu nedařilo a ve chvíli, kdy prohrával 2:6, 4:5 a 0:40 se rozhodl k podivnému gestu. Raketu totiž při podání svého soupeře nedržel za rukojeť, ale obráceně – a při Fogniniho servisu se pak ještě pro jistotu vůbec nepohnul z místa.

[fve]https://youtu.be/yI0yebY5KEY[/fve]

Bernard Tomic je podobnými excesy nechvalně proslulý – drží například rekord nejrychlejší porážky na turnajích Masters, když před dvěma lety prohrál s Finem Jarkkem Nieminenem po 28 minutách hry!

[fve]https://youtu.be/KvDLOfu5Ols[/fve]

Letos zase skrečoval zápas na „dvěstěpadesátce“ v Sydney kvůli tomu, že už byl údajně myšlenkami na blížícím se Australian Open.

A nyní přidal do sbírky bizarních incidentů další.

Bernard Tomic přitom dlouho patřil k největším talentům světového tenisu, během posledních 5 let se však nijak výrazně nezlepšil. A s podobným přístupem se dost možná ani vysněných trofejí nikdy nedočká…

Průběh tenisového turnaje z Madridu můžete sledovat prostřednictvím O2 TV.

[blog_program_info id=“7125301″]

Foto: youtube.com
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru