Guardiolův ortel smrti: Zabijte mě, pokud Bayern nepostoupí!

Minulý týden byl v Madridu k vidění pouze jediný gól, který nádherně vstřelil Saúl Ñiguez. Z celé defenzivy Bayernu si jedenadvacetiletý Španěl udělal kužely a Neuer neměl šanci:

Německé úřadující a téměř jistě i budoucí šampiony čeká v úterý v Allianz areně těžká prověrka. Trenér Pep Guardiola, který po sezoně v Mnichově skončí a přesune se do Manchesteru City, však svým svěřencům věří a vysvětluje, proč nenasadil od začátku Thomase Müllera.

„Důvod byl čistě taktický, chtěl jsem hrát jen na jednoho útočníka. Nemám dobrou zkušenost s hraním na dva hrotové útočníky,“ doplnil Guardiola s poznatkem, že miluje herní projev Thomase Müllera, ale chtěl mít hru více pod kontrolou.

„Nakonec jsem to já, kdo musí udělat rozhodnutí. Stále to ještě není rozhodnuté, stále máme šanci. A když se to nepodaří, tak mě pak můžete zabít!“

guardiola

Ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Drahý Pepe, nepoužívej taková slova, když přicházíš do Premier League…“

https://twitter.com/ranveerpol6161/status/726313273956524033

Mnichovská odveta rozhodne o prvním finalistovi letošní Ligy mistrů. Do Německa odcestovali i obránce Diego Godín a záložník Yannick Ferreira-Carrasco, kteří se zbavili svých zranění. Bayernu by měli být opět k dispozici záložník Franck Ribéry a obránce Jérôme Boateng.

[blog_poll_start][poll id=“184″][blog_poll_end]

Sledujte napínavou bitvu v úterý večer prostřednictvím O2 TV.

[blog_program_info id=“7106832″]

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru