Tottenham Jiřího HOŠKA: Titul je fuč aneb kazisvět z WBA Tony Pulis

[blog_program_info id=“7026255″]

Ostatně, kouč WBA Tony Pulis se ukázal jako takový „kazisvět“ už před dvěma lety, kdy jím vedený Crystal Palace předvedl proti Liverpoolu nevídaný obrat z 0:3 na 3:3.

pulis

Přečtěte si taky: Rána pro Tottenham! Ztratil doma s WBA a Leicester má titul na dosah

 

Samozřejmě tu jsou některá „kdyby“. Pokud by býval Harry zakončil svoji tutovku z úvodu zápasu méně lemplovsky, Lamela neposunul fantastický protiútok do tyče, no a pak ty Eriksenovy trestňáky…

Podívejte se na sestřih zápasu:

Jakmile začala druhá půle, cítil jsem v podbřišku velmi podobné pnutí jako v osudném prosincovém zápase proti Newcastlu. Jen si troufám říct, že West Brom hrál teď ještě lépe než tehdy Straky.

Úplně nesdílím názor Graema Sounesse, že někteří hráči Spurs v 2. poločase pod tíhou okamžiku ztuhli. No, vlastně na tom něco malinko bude. Ani jedna střela na branku za druhé dějství je nepřijatelná bilance a po inkasovaném gólu Spurs najednou moc nevěděli, co hrát.

Mělo to být 3:0

Faktem taky je, že centrforvard hostů Salomon Rondon předvedl vážně parádní výkon a Vertonghen mu nebyl schopen 45 minut sebrat balón. Taky si, pacholek, schválně nabíhal na levou stranu, aby nemusel hrát proti přece jen silnějšímu Alderweireldovi

McCleana a Sessegnona vyslal Pulis hrát skoro osobku na naše krajní beky, takže se rozpadla naše osvědčená koncepce roztahovat hru do křídel. Ale znovu říkám, po půli mohlo a mělo to být 3:0 a tuhle analýzu jsem si mohl odpustit.

Hráči vypadali po zápase jako ten šafářův dvoreček. Hugo Lloris (zase se ukázalo, že rohové kopy a standardky ze strany jsou jeho slabina) přiznal, že takový smutek v šatně nepamatuje.

harry kane

Já u nás v obýváku taky skoro ne. A co teď? No samozřejmě pohlídat druhý flek. 5 bodů náskoku, 3 kola do konce ligy s nejlepším brankovým rozdílem?

To není nejhorší, když navíc Citizens a Gunners ještě čeká vzájemný souboj. Možná nám už do konce sezony nepomůže nejlepší mladý fotbalista sezony v hlasování PFA Dele Alli.

Úder na solar Claudia Yacoba sudí neviděl, ale kamery ano. Myslím, že se Delemu předchozí „spratkovité“ excesy nasčítají a disciplinárka ho pěkně osolí. Hájit to tedy fakt nebudu. Kluci, pojďte do toho, Come On You Spurs!

Přečtěte si taky: Tottenham Jiřího HOŠKA: Co by teď vlastně byla „úspěšná sezona“?

[blog_program_info id=“7026255″]

Foto: Reuters
Jiří Hošek Autor článku
Jiří Hošek
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru