Zlobivý Simeone!!! Bayern se v Lize mistrů musí nachystat na všechno

Atlético Madrid potřebovalo ve španělské lize v sobotu nutně zvítězit proti Málaze, aby udrželo kontakt s vedoucí Barcelonou. O jediný zásah se postaral po hodině hry Ángel Correa, všem útokům Málagy dokázala domácí defenziva úspěšně čelit.

Do obranné práce Atlétika se však zapojil i ten, který jinak ve hře nemá co dělat – trenér Colchoneros Diego Simeone se pokoušel zastavit brejk soupeře zpoza autové čáry!

Hostující záložník Ricardo Horta zrovna pelášil vpřed a táhl podél levé lajny rychlý brejk do otevřené obrany domácích. Domácí kouč ve snaze zabránit pohromě dal pokyn podavači míčů, aby Hortovi hodil pod nohy další míč!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=12J5tlL_OGo[/fve]

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=Bw8znGi1YX4[/fve]

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=LGNCYBfb9nU[/fve]

Za své počínání byl sudím Lahozem vykázán na tribunu a následně dostal trest na tři zápasy. Ligový závěr tak bude bez charismatického kouče na lavičce. Právě tři kola zbývají do konce sezony.

V Lize mistrů Simeone u postranní čáry chybět nebude a to je varováním pro Bayern Mnichov. Kromě nepříjemného protivníka na trávníku, který ze soutěže vypoklonkoval obávanou Barcelonu, se musí mít na pozoru i před soupeřem za postranní čarou!

[blog_program_info id=“7026263″]

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru