Navasova divočina! Brankář Realu ve stylu kamikaze skolil soupeře!

Vallecano vedlo proti Realu senzačně 2:0. A mohlo být ještě hůř pro slavný Bílý balet. Po 20 minutách předvedli hráči Vallecana krásnou kombinaci a na dosah byl třetí gól. Sám na bránu postupoval útočník Adrián Embarba, autor první branky, kterou mu připravil bývalý hráč Manchesteru United Bebé.

Jenže proti byl Keylor Navas. Brankář Realu se mu pod nohy vrhl dravě jako bengálský tygr a téměř zničujícím zákrokem pro obě strany ho zastavil.

Embarba i Navas však nakonec utkání dohráli. Skvělý Gareth Bale zrežíroval obrat a přiživil tak naději Realu, který stále ztrácí bod na Barcelonu s Atléticem. Výhra 3:2 však byla pro Real draze vykoupena. Ze zápasu předčasně odstoupil Karim Benzema.

Přečtěte si také: Hořkosladké vítězství! Real bez Ronalda otočil z 0:2, ale ztratil další oporu

Cristiano Ronaldo Real Madrid

Přidal se tak na marodku ke Cristianu Ronaldovi. Už v úterý přitom hraje Real Madrid první utkání semifinále Ligy mistrů na hřišti Manchesteru City a absence dvou klíčových hráčů by ho jistě citelně bolela. Benzema i Ronaldo mají problém se stehenním svalem, avšak dle informací francouzského deníku L’Équipe by oba měli být proti Citizens k dispozici.

Úterní semifinále Ligy mistrů můžete sledovat prostřednictvím O2 TV na stanici ČT sport!

[blog_program_info id=“7008331″]

Foto: repro video
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru