Další trest pro Vardyho! Snajpr může přijít o korunovaci

Jamie Vardy už pykal o víkendu proti Swansea, ale tým Leicesteru kanonádou 4:0 předvedl, že s absencí nejlepšího střelce se dokáže popasovat.

[blog_program_info id=“7012927″]

Trest na jeden zápas navíc vyfasoval Vardy za nevhodné chování, které následovalo bezprostředně po jeho přísném vyloučení v remízovém duelu s West Hamem.

Anglický reprezentant obdržel od rozhodčího Jona Mosse za simulování druhou žlutou kartu. Autor 22 ligových gólů na to posléze reagoval nevybíravými gesty a slovy a byl navíc odměněn pokutou 10 000 liber.

Přečtěte si také: Ďábelské rozhodnutí! Sudí poslal Vardyho pod sprchy za nasimulovaný pád, Leicester jenom remizoval

 

vardy

Ani nyní však Claudio Ranieri nemá důvod ke špatné náladě a naopak od minulého týdne baví veřejnost. Podceňovaný Leicester, o němž se v podstatě od srpna spekuluje, kdy mu dojde dech, je nyní 3 kola před koncem soutěže blizoučko k vysněnému titulu.

Před druhým Tottenhamem má náskok 7 bodů, a pokud v neděli proti United Lišky zvítězí, bude vymalováno.

[blog_program_info id=“7012917″]

Přečtěte si také: Rána pro Tottenham! Ztratil doma s WBA a Leicester má titul na dosah

riyad mahrez leicester

Nebude to jednoduché, United jsou stále na dostřel Arsenalu v boji o Ligu mistrů. Ani v případě prohry ale nemusí Leicester smutnit, hned v pondělí totiž Tottenham zavítá na Stamford Bridge, kde tak úřadující šampioni z Chelsea mohou popravit naděje Kohoutů a symbolicky korunovat nové mistry.

Vyvrcholení Premier League můžete sledovat na stanici O2 Sport živě!

[blog_program_info id=“7084032″]

[blog_program_info id=“7096950″]

A Chelsea rozhodně nebude chtít nechat Tottenham dále doufat a londýnskou rivalitu potvrdil o víkendu pro BBC Eden Hazard:

Fanoušci, klub ani hráči nechtějí, aby Tottenham vyhrál ligu. Doufáme v titul Leicesteru, protože si to za tuto sezónu zaslouží. Máme před sebou skvělý zápas s Tottenhamem příští víkend a bude to skvělé, pokud je porazíme.

Na symbolické předání žezla může paradoxně dojít v posledním kole Premier League 15. května, kdy Chelsea hostí právě Leicester.

https://twitter.com/BBCSporf/status/724890553960292353

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru